• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Hem yorum,hem fikir:)

seymagul

haziran 19
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
622
1
96
Kocaeli
kızlar bende yatak odamı alıcam da krem lake ve ceviz almak istiyorum ama annem birsürü dantel ördü yani gönlü olsun diye onlarıda arada bir kullanmak istiyorum beyaz mobilya kullanıpta dantel kullanan arkadaşlar fikileriniz neler bu konuda ayrıca yatak odasının resimlerinide ekliyim de biraz yorum yapın henüz almadım çünkü.Ayrıcada şimdi bu yataklar alçak olduğu için nasıl yatak örtüsü aldınız kızlar neler kullanabiliriz?
attachment.php
attachment.php

Bunlar boy dolabı ve şifonyer.Şifonyer aynası var ama takılmamış.Boy dolabının üzeride kapaklı açılıyor içinden ayna çıkıyor
attachment.php

Burada abonoz gördüğünüz yerleri ceviz yaptırıcam alırsam
attachment.php
attachment.php

ama yatak başını başka bit takımınkini alcam
attachment.php

bunun siyah yerleri krem olacak cevizde böyler olcak
Sizce nasıl kızlar?

Eklentiler

• $Photo-0002.webp
    $Photo-0002.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 406
  • $yatak odası (1).webp
    $yatak odası (1).webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 577
  • $yatak odası.webp
    $yatak odası.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 407
Son düzenleme:
canom fotoların bir kısmını göremiyorum.. gördüklerim de çok büyük hiç bişi anlamadım o yüzden... istersen bir daha düzenle fotoları tam görelim yorum yapalım olur mu

merhaba,
aşağıdaki linkte arkadaş lake konusunda baya bir araştırma yapmış. kendimden ve arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla lake mobilya çok kullanışsız oluyor. karar vermeden önce başlığı bir okuyun isterseniz

yeni üye olduğum için link veremiyorum : "Çeyizimiz için biz neler aldı"k başlığı altında "Acil Yardım, Lütfeeeeen" başlıklı konu

lake mobilya kullanmasını bilene ne iyi ve pahalı olan mobilyalardan biridir canım

suntalem malzemelerde zamanla kullanmadan dolayı siyah siyah noktalar oluşur ama lake de bunlar olmaz
buna istinaden lake mobilyada üstüne sıcak bişey koyunca zamanla sararıyor filan deniliyor ama sen yatak odasında ne kadar sıcak bişeyler bulunduracaksın ki? ve nereye koyacaksın :S

seçimin şık canım bende beyaz lake yaptırıyorum yatak odamı beyaz danteli de görünse de görünmese de sericez artık yapabilecek bişey yok, sonra nasılsa kaldırırsın

örtü meselesine gelince de
boşver yatak örtüsü alma, çoook çok lazım olan bişeyde değil, yerine çok şık nevresin takımlarıyla da idare edebilirsin

güle güle güzel günelrde kullan yerimseniben

merhaba,
lakedeki tek sorun "kullamayı bilmemek" değil maalesef. kaliteli de olsa lake darbelere karşı çok dayanıksız. haftasonu arkadaşımın mobilyalarına baktım, özellikle kenar kısımlarında en ufak darbede yer yer boyaları atmış ki çok kaliteli bir mobilya almıştı. taşınma durumunda neler olacağını düşünemiyorum bile.
burada deneyimlerimizi paylaşıyoruz, tabii ki neticede herkes kendi kararını verir ve uygular. iyi niyetle yapılan bir uyarı karşısında "kullanmayı bilmiyorsunuz" iması hiç hoş olmamış.

kızlar çok teşekkür ederim yorum ve fikirleriniz için inşallah hem gözüme hem cebime uygun bişyi bulabilirim

ay anam bu ne

bu sitede herkes mi alıngan, herkes mi pofpof bekler anlamam ki...

evet jasabel herkesin "kendi" yorumu... sen bildiğini söylemişsin bende bir mobilyacıda çalışan biri olarak bildiklerimi söyledim...
eğer ki suntalem bir mobilya ve yanısıra lake bir mobilya da -kullanırsan- görürsen değil "KULLANIRSAN" ne demek istediğimi anlarsın

seymagül sen nasılsa yerinde çalışıyormuşsun en doğru kararı sen verirsin boşver gerisini

diğer takıldığın noktalara da ışık tuttuğumu sanıyorum

canım benim yemek odam lake,ceviz ve siyah karışık.lakenin duruşu gerçekten çok güzel,kullanmasında da ben hiç bir problem yaşamıyorum,silmesi filan çok kolay,çok rahat oluyor.ben çok memnunum.sadece hafif çizikler oluşuyor ama onun da pasta cila diye bi cilası var arabalar için kullanılıyomuş ondan sürersiniz demişlerdi,kullanmadım bile.yatak odam lake değil,ama aynı senin gibi üst kısmı beyaz,alt kapakları siyahtı.ben moblyacıda görür görmez adama dedim ki benim annem okadar emek verdi,iğne oyaları yaptı bu dedim beyazın üstünde kullanılmaz,tam tersini yapsanız olurmu dedim,yani kapaklar beyaz üstleri siyah.ve de yaptılar,annemin de gönlü olduzemuszemus

canım benim yemek odam lake,ceviz ve siyah karışık.lakenin duruşu gerçekten çok güzel,kullanmasında da ben hiç bir problem yaşamıyorum,silmesi filan çok kolay,çok rahat oluyor.ben çok memnunum.sadece hafif çizikler oluşuyor ama onun da pasta cila diye bi cilası var arabalar için kullanılıyomuş ondan sürersiniz demişlerdi,kullanmadım bile.yatak odam lake değil,ama aynı senin gibi üst kısmı beyaz,alt kapakları siyahtı.ben moblyacıda görür görmez adama dedim ki benim annem okadar emek verdi,iğne oyaları yaptı bu dedim beyazın üstünde kullanılmaz,tam tersini yapsanız olurmu dedim,yani kapaklar beyaz üstleri siyah.ve de yaptılar,annemin de gönlü olduzemuszemus

Sonunda lake kullanan birisi sağol canım yaa bende temizliği ve görüntüsü yönünden çok memnunum showroomumuzdakiler aylarca silinmiyor ama toz yok valla üzerlerinde çiziklere ve darbelere karşı hassaas ama diğer mobilyalarda çiziliyo dikkat etmedikten sonra bende dantel gelecek kısımlara koyu düşündüm ama sonra baktım burda beyazın üzerine dantel kullananlar çok var zaten genelde dantel kullancağımı düşünmüyorum o yüzden orjinalini alırım sanırım tekrar sağol canım

Back
X