• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Hem Yaşlanma Karşıtı Hem Koruma Faktörlü Bir Krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Jennes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
62
3
98
arkadaşlar 29 yaşıma basmış olmam dolayısıyla artık yaşlanma karşıtı kremlere başlamak istiyorum fakat hassas kuruya dönük bir cildim var ve bu konuda güneş kremleri bana epey bir fayda sağlıyor. yaz-kış 50+ güneş kremi kullanıyorum 2 senedir falan ve yüzümdeki azcık güneş veya sıcak görse oluşan renk dalgalanmalarından ve kızarıklıklardan kurtuldum. bu sebeple koruma faktöründen de vazgeçmek istemiyorum. kozmetikçileri şöyle bi araştırdım ama Diadermine'in kreminden başka krem bulamadım. Diadermine i hiç bilmediğimden de almak istemiyorum. Cildime nasıl gelir bilemiyorum. Ve bu konuda sizlerden yardım bekliyorum: bildiğiniz yaşlanma karşıtı ve koruma faktörlü şöyle güzel kaliteli bi krem var mı?
ya da bu krem nasıldır? alınabilir mi? kaş yapalım derken göz çıkarmayalım... :14:

bahsettiğim krem resimdeki
$23994_buyuk_zoom.webp

Son düzenleme:
bende arayış içerisindeyim hayatım boyunca böyle kremler kullanmadım bende 29 yaşıma bastım ama artık kullanmamız gerekiyor. Lütfen 29 yaşına gelmiş bu tarz kremler kullanan varsa markalarını belirtsinler.

Back
X