hem yaram hem kistim varmış çok moralim bozuldu offf

burcumecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
258
1
46
İstanbul
bugün gittim nihayet doktor kontrolüne simirimi aldırdım çok şikayetlerim vardı düzensiz adet olma mantar işte anlatım bide muayne oluyum dedimki bitane kistin bide yaran var yakılması gerekiyo ama önce ilaç dedi ayy ben böyle şeylerden çok korkuyorumm off napçam bide kistte ilaçla düzelirmi kii yaa yada düzelmese nolcakki acaba alınıyomu noluyoo

çok geçmiş olsun. yara yaktırmak korktugunuz kadar kötü ve önemli değil, mantar ilaçla kendiliğinden gecer zaten, kistin cinsi ne? zararsız kist ise adetle birlikte coğu sökülebiliyor yani kendiliğinden. bu arada ilaç kist için, kanama kesen bir ilaçmı?

yaktırmaktan korkma canım ... kistinde doktorun verdiği ilaçla küçülür merak etme ...
ablamda da var o da korkuyor ama onun ki ne derece bilemiyorum .her ay adet oluyor ama bazen az bazen çok oluyor ve bu konuda çok ilgisiz malesef
benim annemin zamanında yarası varmış spiral takmamışlar . sonra doğum kontrol hapı yan etkisi olmuş sonrada ben olmuşum ay nereden geldi şimdi aklıma

yara yaktırmak tan korkmuyorum canım ya zaten bayıltıpta yakıyo doktorum tabi istersem ama kist adıı bile canımı sıkıyo bide yaşım çok küçük pisikolojim etkileniyoo yaa simirde belli olacak kistim ne oldugu bilmiyorum açıkcası kist var dedi önce yaram için ve mantar için tedaviye başladık kan tahlili vercem çarşaömba günü daha sonra kan müsaitse dogum kontrol hapı vereck kist için allahım inşallah geçer yaa offfff morelim bozuluyo bi çocuk dogurdum dagıldım resmen

kistin cinsi simirle belli olmaz. rahim kanseri olup olmadıgı anlaşılır. yıllık normal kadın kontrolü yani. asıl kan testlerinde ve renkli ultrasonla anlaşılıyor. tahliller ve utrasonda anormal durum varsa kist alınıyor. daha ciddi bir durumsa... ki muhtamelen değildir, tedavisi alındıktan sonra başka oluyor. benimde kist sorunum vardı. o yüzden bu kadar detaylı biliyorum. 3 ayrı doktor:) bende cok korkmuştum. çünki benimkine ilk başta kistin cinsine ya tümör yada alınması gereken kist cinsi diye kararsız kalınmıştı. daha sonrasında 2-3 ay kistin getirdiği olumsuzlukları yaşadım. adet dönemimdede bu kistler kendiliğinden geçti. 1 ay geçti, henüz oluşmadı. işallah oluşmazda... her kadında kist oluşur ve adetle birlikte çogunlukla atılıyor ama dokusunda farklı madde taşıyan kistlerde kapalı ameliyat ile cok basit bir şekilde alınıyor. kesin tedavisi yok vücut yeniden üretebilir. işallah testleriniz temiz çkar.

ayy allahım inşallah valla hani bana öyle hemen alınması gerekir falan demedi dogum kontrol hapı verecekmiş geçermiş öyle dedi ama önce mantar ve yara tedavimi yapacakmış hiç korkulacak bişiy yok dedi işte kan tahlilime bakıp ondan sonra kist içinde dogum kontrol hapı verecek kanıma göreymiş.bu kist neden oluşuyo yaa dikkat ediyim barii bitkisel takviye falandamı yapsam çok kararsızım ama adetimde düzensizdi zaten konuda açmıştım geçen 28 deoldum bide 17 sinde geçen ay 28çekti ya bi ayda iki kez oldum ilaçlar bitince olacakmışım yinee offf karılarında bu derdii ıyyyyy:84::84::84:kocamda habire kiss mee kiss mee karıcıgım dioo

bende aynı şekildeydim:) ama allaha şükür kendiliğinden geçti. demek ki kisttin görünüşünden kötü olmadıgını düşündü:) hiç korkma bende cok korkmuştum. benim yumurtalıklarımdaydı. ya yumurtalıklardanda alınırsa vs. diye korkmuştum. korktugum gibi olmadı. tekrarlamaması için dogum kontrol hapı verdi ama sigara kullandıgım için ona başlayamıyorum. şimdilik tekrar yok. su an adet oldum. bitince belli olur. bir zararı yok ama agrı, sık adet yada ara kanama canımı sıkıyor. seninkide basit kist demek ki:))

yaşın kaç merak etimm bide bende sigara içiorum niye kullanamıyoruzkii sigara içenler kullanmıyomu hapıı noluyomuşş ayy bırakamm sigarayıı bide glukopas mı ne diye bi şeker ilacı var oda kiste iyi geliomuş dediler bi bilgin varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…