• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Tiroid hemde polikistik overi olan çocuk düşünen hanımlar varmı ?

khangil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
41
18
3
37
mrhblar hanımlar:KK200: yardımcı olmanızı istedğim bir konu var,

Ben 2 yıllık evliyim 30 yasındayım . Liseden beridir polikistik overim var 5 sene önce doğumkontrol hapı kullanıordm sonra bi daha kullanmadm.5 senedir kullanmıorm :KK12: evlendikten 3 ay sonra hipotriodim cıktı tiroid bezlerim yavas calışıomuş. hayat boyu kullanmam için haftaiçi 25mg haftasonu 50 mg eutrox kullanıyormyumurta tembelliğimde var :işsiz:2 ayda bir adet oluyorum.bu kadar kadınsal hastalıga sahip olup nasıl hamile kalıcam bilmiorm. Gerçeği son 2 aydır çocuk düşünüyoruz eşim istemedi şimdiye dek.:emir_bebek: 2 aydır deniyoruz olmadı . formlarda okudugum kadarıyla Klomen den bahsedıolar doktorum şimdilik bna Glifor verdi 1,5 aydır glifor kullanıorm günde 1000 mg . ben cok beklemek istemedgm için bi dahaki adetimde klomen isticem .klomen kullanıp hamile kalan varmı? ne dersinzi hanmlar varmı şans bnm gibi olup hamile kalan varmı ??:anneadayı: teşekkürler şimdiden:KK36:

Back