Anlamiyorum4 aydir deniyoruzzz olmuyo bebegimmm acaba benim bebegim hicmi olmicak kafamdaa bisürü korkunc soru var hic hap kullanmadim vajiliydim 4 ay önce yendim cok sükür ama simdide bebek istegini bastiramiyorum normalmi 4 aydir olmamasi arkadasimin dün güzel haberini aldik 3 haftalik hamile 1,5 sene YASMIN kullandi ayni zamanda basladik denemeye 5-6. ayinda oldu hamile ... Kafayi yemek üzereyim ... 2 aydir geciken adetim var ama sonun hüsran adet tarihlerim karisti 3 ileri 5 geri oynuyo 2 aydir normalmi ? Hem mutluyum arkadasim adina , hemde morelim 0 .. benim bebegim olmicakmi ???? :'( :'(
lütfen biraz sakin ol. herkesin metabolizması farklıdır. daha 4 ay olmuş. bir ayda bir kadının hamile kalma ihtimali sadece yüzde 25 biliyor musun? o da yumurtlama zamanlarını kaçırmadığını varsayarsak. 4 ay paniklemek için çok çok çok erken bir zaman
Elimde olmadan panik yapiyorum buraya yazmasaydim rahatlayamayacaktimiyi varsiniz ...! 23 yasindayim , vajiyi yendim ama de korkum hala var 1 kez görünebildim kadin doguma ama haftaici kesin gidicem .. Korkuyu atamiyorum icimden YA HIC OLMAZSA die takmamaya calisiyorum ama aklimin bi kenarinda biliyorum adetin gecikmeye baslasi iyi dediler , o yüzden biraz ümitlenmeye baslamistim ama bi sorunda olabilir gercekten ayda 25 olabilir olduqunu bilmiyodum smdi ögrendim .. Ama benim hamile kalab arkadasim adetinden 1-2 gn sora kalmis hamile ...
22 yaşındayım ve 1,5 senedir bebek istiyorum her şey normal hiçbir sorunun yok fakat olmuyo rahim filmi de sorunsuz yumurta takibi de yaptırdım ondada yumurtalarım büyüdü çatladı fakat yine olmadı bende başlarda çok ağlıyordum çok üzülüyordum fakat sonradan aslında herşeyin Allah'tan istenmesi gerektiğini düşünmeye başladım tabiki de biz tıbbın bize verdiği olanakları kullanıcaz fakat Allah'a dua edip Allah'tan isticez sende kendini sakın sıkma çünkü kendini ne kadar sıkarsan o kadar geciktirirsin rahat ol inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
korkma canım telaşlanma bol bol dua et ve doktora görün henüz yaşın küçük ve yeni başlamıssınız denemeye sen böyle sitres yaptıkça daha geç olur bebeğin rab'bim vereceği zamanı bilir sen elinden geleni yap ve Allah' sığın
22 yaşındayım ve 1,5 senedir bebek istiyorum her şey normal hiçbir sorunun yok fakat olmuyo rahim filmi de sorunsuz yumurta takibi de yaptırdım ondada yumurtalarım büyüdü çatladı fakat yine olmadı bende başlarda çok ağlıyordum çok üzülüyordum fakat sonradan aslında herşeyin Allah'tan istenmesi gerektiğini düşünmeye başladım tabiki de biz tıbbın bize verdiği olanakları kullanıcaz fakat Allah'a dua edip Allah'tan isticez sende kendini sakın sıkma çünkü kendini ne kadar sıkarsan o kadar geciktirirsin rahat ol inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
tatlım daha erken fazla endişelenme.ben hap kullandım1.5 sene 9 aydır kullanmıyorum bebeğim henüz olmadı benimde en büyük korkum ya bebeğim olmazsa sorun olursaydı ve korktuğum başıma geldi.Ama zamanı var ben buna inanıyorum ben dr gittim hormon testim temiz çıktı bu salıda ultrasonum var polistik overdan süphelendi doktorum adet düzensizliğim var bi ay 2 gün ileri diğer ay 5 gün bi sonraki ay 8 gün diğer ay iki gün erken bu şekilde 5-6 aydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?