Hem Sevinc Hem Hüzünlüyüm :(

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
Anlamiyorum 4 aydir deniyoruzzz olmuyo bebegimmm acaba benim bebegim hicmi olmicak kafamdaa bisürü korkunc soru var hic hap kullanmadim vajiliydim 4 ay önce yendim cok sükür ama simdide bebek istegini bastiramiyorum normalmi 4 aydir olmamasi arkadasimin dün güzel haberini aldik 3 haftalik hamile 1,5 sene YASMIN kullandi ayni zamanda basladik denemeye 5-6. ayinda oldu hamile ... Kafayi yemek üzereyim ... 2 aydir geciken adetim var ama sonun hüsran adet tarihlerim karisti 3 ileri 5 geri oynuyo 2 aydir normalmi ? Hem mutluyum arkadasim adina , hemde morelim 0 .. benim bebegim olmicakmi ???? :'( :'(

adet düzensizliği için kadın doğuma göründünüz mü, belki kist, miyom vs. vardır, ona göre bir tedavi verilebilir. ben bekarım ama hem vajiyi yeni yenmişsiniz, hem adet düzensizliği oluşmuş, hem de 4 ay yeni olduğundan bence telaşa gerek yok şimdiden. kendinizi diğerleriyle kıyaslamayın, herkesiin durumu farklıdır. önce bir kadın doğum uzmanına görünün, muayene olun, hem de aklınızdaki bu soruları ona sorarsınız.

lütfen biraz sakin ol. herkesin metabolizması farklıdır. daha 4 ay olmuş. bir ayda bir kadının hamile kalma ihtimali sadece yüzde 25 biliyor musun? o da yumurtlama zamanlarını kaçırmadığını varsayarsak. 4 ay paniklemek için çok çok çok erken bir zaman

canım aynı durumdayız bende evleneli 4 ay olcak bende hamile kalamadım henüz neden bu kadar sıkıntı yaptın henüz erken,ben geçen ay 3 hafta geciktim doktora gittim 4.5 cm kist çıktı inanki ben rab'bime sığınıyorum birgün bende anne olcam ama sende Allah'a inan sığın o zamanını bilir ve o zaman verir artı ben 31 yaşımdayım

Elimde olmadan panik yapiyorum buraya yazmasaydim rahatlayamayacaktim iyi varsiniz ...! 23 yasindayim , vajiyi yendim ama de korkum hala var 1 kez görünebildim kadin doguma ama haftaici kesin gidicem .. Korkuyu atamiyorum icimden YA HIC OLMAZSA die takmamaya calisiyorum ama aklimin bi kenarinda biliyorum adetin gecikmeye baslasi iyi dediler , o yüzden biraz ümitlenmeye baslamistim ama bi sorunda olabilir gercekten ayda 25 olabilir olduqunu bilmiyodum smdi ögrendim .. Ama benim hamile kalab arkadasim adetinden 1-2 gn sora kalmis hamile ...

korkma canım telaşlanma bol bol dua et ve doktora görün henüz yaşın küçük ve yeni başlamıssınız denemeye sen böyle sitres yaptıkça daha geç olur bebeğin rab'bim vereceği zamanı bilir sen elinden geleni yap ve Allah' sığın

22 yaşındayım ve 1,5 senedir bebek istiyorum her şey normal hiçbir sorunun yok fakat olmuyo rahim filmi de sorunsuz yumurta takibi de yaptırdım ondada yumurtalarım büyüdü çatladı fakat yine olmadı bende başlarda çok ağlıyordum çok üzülüyordum fakat sonradan aslında herşeyin Allah'tan istenmesi gerektiğini düşünmeye başladım tabiki de biz tıbbın bize verdiği olanakları kullanıcaz fakat Allah'a dua edip Allah'tan isticez sende kendini sakın sıkma çünkü kendini ne kadar sıkarsan o kadar geciktirirsin rahat ol inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

tatlım daha erken fazla endişelenme.ben hap kullandım1.5 sene 9 aydır kullanmıyorum bebeğim henüz olmadı benimde en büyük korkum ya bebeğim olmazsa sorun olursaydı ve korktuğum başıma geldi.Ama zamanı var ben buna inanıyorum ben dr gittim hormon testim temiz çıktı bu salıda ultrasonum var polistik overdan süphelendi doktorum adet düzensizliğim var bi ay 2 gün ileri diğer ay 5 gün bi sonraki ay 8 gün diğer ay iki gün erken bu şekilde 5-6 aydır.

Allah razi olsun arkadaslarr icim rahatladi .. Kendi kendime kalmaya baslayinca hemen siteye yazim icimi dökim dedim . Allahh hepimizee nasip etsin o duyguyu insallahh .. Elbettee rabbim hayirli. Zamanda hayirli ewlad versin tabiki ama olmazsa diyede korkmaktan alikoyamiyorum kendimi "Ebrubirol - rüyacn "canim cok üzüldümm Allahim tezzamandaa bizlere hepimizin kucagini hayirli ewlatlarla doldursun daa insallah .. E peki tedaviye basladinizmi ? Kesin ve net bisi varmi ? Oda kötü yaa ufffd ben 2,5 yil vaji cektim skür bu bitti derken zaten 4 aydir iliski yasiyoruz o yüzden korkuyrum cok vajideki gibi tepetakla olcam die bu siteye ilk girdiqimde bu millet nasil 4-5 ay devam ediyo bebek denemelerine ne kadar uzunn bi süre die gecirmirmistim aklimdaan bennim bile 4 ayim oldu bu ay cok merak ediyorum bu hafta adet olmam lazim gelicekmi die ? Arkadasimla ayni sira basladik hemen hemen beyaz akintim var suan ondada olmus bi umut iste sonucu bekliyorum

tedavi denirmi bilmiyorum ama kist olduğu için sürekli doktıor takibindeyim bu cumada gitcem doktor kist varken tedaviye başlayamayız dedi bakalım hayırlısı Rab'bim ol derse olur biz ne yapsak boş isyan etmeyin günah bekleyelim sitres çok etkili oluyor lütfen biraz rahat olun ve doktora gidin sürekli

ben tam 7 sene bekledim hamile kalmayı. biraz sabırlı olun imtihan çağırmayın. bu kadar çok takınca o mevzu imtihanınız olur allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…