• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hem sac dokulmem durdu hemdee saclarim uzadii :))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

diva_too

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
185
0
96
Merhabaa:)
Hormon bozuklugu nedeniyle saclarim cook dokuluyodu 2 ay oncesine kadar ,hormon tedavisinin uzun surucegini bildigim icin
ipleri elime aldim. Kuafor tavsiyesiyle cam terebentin kullanmaya basladim sampuanimin icine yarim kapak atiyorum.
2-3 yikamada sac dokulmem resmen bitti her taramada saclarim avuc avuc dokulurdu inanin. Uzamasina da muthiss yardimci oluyo
Ve saci biraz kuruttugu icin 2 gunde bi yaglanan saclarimi artik 3 gunde bi yikiyorum mucizem oldu yani resmen:)
Simdi tek bi derdim varr azalan saclarimi nasil gurlestiricem :(
zeytinyag+sarimsak kurune basladim simdi, deneyip de memnun kaldiginiz gurlestirme kuru var mii ya yardim lutfeenn :26:

slm tatlım bende 3 sene önce felan sampuanımn içine sarımsak ezip atmıstım.dolu bi kutu sampuana 5 diş sarımsak. yanlız bi sıkıntı var sampuanlanırken sampuanı vücuduna degdirmemeni tavsiye ederim ben yanlıslık kaslarıma degdirdim orman misali oldu :)) ama cok faydalı sacım cogaldı ve uzadı.yıkanırken iğrenc kokuo ama dustan cıkıp sac kurudugundan koku kalmıo

slm tatlım bende 3 sene önce felan sampuanımn içine sarımsak ezip atmıstım.dolu bi kutu sampuana 5 diş sarımsak. yanlız bi sıkıntı var sampuanlanırken sampuanı vücuduna degdirmemeni tavsiye ederim ben yanlıslık kaslarıma degdirdim orman misali oldu :)) ama cok faydalı sacım cogaldı ve uzadı.yıkanırken iğrenc kokuo ama dustan cıkıp sac kurudugundan koku kalmıo

Aaaa ciddi misin ya bende asiri tuylenme soz konusu su aralar bundanmis demek ki :) tesekkurler arkadasim

rica ederim ne demek canm :)) sacla başla ugrasmayı pek severim saten :)

kızlar ya sarımsak özlü bir şampuan kullanmaya başladım 3-4 gündür.vücutta kıllanma falan yapar mı?

kızlar ya sarımsak özlü bir şampuan kullanmaya başladım 3-4 gündür.vücutta kıllanma falan yapar mı?

Hemen yapicagini sanmiyorum canim ben aylardir ugrasiyorum ondan yapti herhalde.
Sarimsaktan ote cam terebentin daha da etkili o yapti diye dusunuyorum:(
Saclarini yikarken onune al oyle yika

Hemen yapicagini sanmiyorum canim ben aylardir ugrasiyorum ondan yapti herhalde.
Sarimsaktan ote cam terebentin daha da etkili o yapti diye dusunuyorum:(
Saclarini yikarken onune al oyle yika

ya şimdi düzenli spor yaptığım için her gün duş yapıyorum.Hergün duş yapınca da sadece 1 kere saçlarımı köpürtüp vücuduma sürüp çıkıyorum yani 2 kere falan şampuanlanmıyorum.Bu yüzden her tarafa değiyor ister istemez.İçinde çam terebentin de var .Korktum bak şimdi

slm tatlım bende 3 sene önce felan sampuanımn içine sarımsak ezip atmıstım.dolu bi kutu sampuana 5 diş sarımsak. yanlız bi sıkıntı var sampuanlanırken sampuanı vücuduna degdirmemeni tavsiye ederim ben yanlıslık kaslarıma degdirdim orman misali oldu :)) ama cok faydalı sacım cogaldı ve uzadı.yıkanırken iğrenc kokuo ama dustan cıkıp sac kurudugundan koku kalmıo[/QUOT

saç kuruduktan sonra koku kesin kalmıyor dimi..kötü bir kokuyla ortalıkta dolaşmak istemem..birde şampuan kaç ml'lik..şampuanın boyutu fark eder mi?...(tavsiye için..teşekkürler...)

direkt sarımsak şampuanı kullansan daha iyi olur bence ben yaklaşık 1buçuk 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum hem saç dökülmesini azalttı hem de yeni çıkan saçlarım oldu önlerden

Ben de cam terebentin kullaniyorum ama dusta aliskanlik geregi basima one dogru egerek yikarim bu yuzden tuylenme gibi bir sorunum olmuyor arkadaslar.ayrica sarimsakli bitkisel bir sampuana basladim gayet etkili geldi bana.dokulme azaldi gozle gorunur bir boyutta.tavsiye ederim.

Back