Kimyasal büyük ihtimalleKızlar merhaba. Beta değerimi sırasıyla yazıyorum. İki günde bir ölçtürdüm.
7.13
9.90
7.5 adet oldum bayağı kanamam oldu. Dört gün sürdü.
Bugün ölçtürdüm 20.55 bugün adetimin bittiği gün.
Bu nedir Allah aşkına bilen biri beni bilgilendirsin. Doktorum üç gün sonra tekrarla betayı dedi. Regl iken nasıl beta artar. Ben şimdi hamile miyim değil miyim? Kafam karmakarışık
Bilmiyorum ama hoca geçen perşembe gittiğimde baktı tuplerime temiz dedi.Dış gebelik olmasın :/
Hmm bilemedimkk :/Bilmiyorum ama hoca geçen perşembe gittiğimde baktı tuplerime temiz dedi.
Aradaki zaman farkı 4 gün. Bende kimyasal diye düşündüm zaten regl oldum adet kanamamla birlikte gitmiştir diye düşündüm. Adet olduğum için kimyasalin düşmesi gerekmez mi Beta değerimin düşmesi gerekmiyor mu ama?Kimyasal büyük ihtimalle
Daha karisiklarini yaşadığım için
betan düşük Sen takip et ama Kimyasal ile sonuçlanır sanirim dış gebelikte kanama lekelenme şeklinde ve kahverengi oluyor genelde sen çok kanama yaşadım diyorsun
Birde en son ölçüm ile arada ki zman ne kadar
Evet gerekiyor ben bu ay adetten 1 hafta sonra lekelenme ile acile gidince beta degerimin 644 olduğunu öğrendim iki gün sonra da 200 e düşmüştü ve hafif lekelenme ileAradaki zaman farkı 4 gün. Bende kimyasal diye düşündüm zaten regl oldum adet kanamamla birlikte gitmiştir diye düşündüm. Adet olduğum için kimyasalin düşmesi gerekmez mi Beta değerimin düşmesi gerekmiyor mu ama?
1 haftada 2 defa kanama oldu kaç defa kan almasını söyledim almadı yurt dışında yaşıyorum bu aradı idrar testi silik çıkınca bile almadı dün kanamam oldu idrar testi pozitif çıkınca kanı aldı 316 şuan değer yarın tekrar kan verecem yükselir mi bilmiyorum düşük yapıyor olabilirsin dedi dijital gebelik testine göre 1-2 haftalık hamileyim 1 haftalık hamile olsan bile değerin 1000 üstü olması lazimmis eğer 1500 altında olursa yarın değerim düşük yapmam için ilaç verecekmis kabul etmedim onuEvet gerekiyor ben bu ay adetten 1 hafta sonra lekelenme ile acile gidince beta degerimin 644 olduğunu öğrendim iki gün sonra da 200 e düşmüştü ve hafif lekelenme ile
Sizin de kanama devam ediyor mu ya da yaşadığınız kanama adetmiydi acaba
Ben kesinlikle adet oldugumu düşünüyorum. Her zamanki gibi yoğun kanamam oldu. Ama beta artışı kafamı karıştırıyor. Adetim bitti 4 gun sürdü şuan kanamam yok.Evet gerekiyor ben bu ay adetten 1 hafta sonra lekelenme ile acile gidince beta degerimin 644 olduğunu öğrendim iki gün sonra da 200 e düşmüştü ve hafif lekelenme ile
Sizin de kanama devam ediyor mu ya da yaşadığınız kanama adetmiydi acaba
Beta değeriniz düşük takipte kalınBen kesinlikle adet oldugumu düşünüyorum. Her zamanki gibi yoğun kanamam oldu. Ama beta artışı kafamı karıştırıyor. Adetim bitti 4 gun sürdü şuan kanamam yok.
Eğer ağrınız yoksa bekleyin. Düşüşü görmeden nasıl düşük olduğuna emin olabiliyorlar. Umarım sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsiniz.1 haftada 2 defa kanama oldu kaç defa kan almasını söyledim almadı yurt dışında yaşıyorum bu aradı idrar testi silik çıkınca bile almadı dün kanamam oldu idrar testi pozitif çıkınca kanı aldı 316 şuan değer yarın tekrar kan verecem yükselir mi bilmiyorum düşük yapıyor olabilirsin dedi dijital gebelik testine göre 1-2 haftalık hamileyim 1 haftalık hamile olsan bile değerin 1000 üstü olması lazimmis eğer 1500 altında olursa yarın değerim düşük yapmam için ilaç verecekmis kabul etmedim onu
Hayır hiç ağrım yok iki kanama da ilkinde hafif adet ağrısı gibi ağrı oldu 1 saat sonra geçti 2.kanamada hiç olmadı agriEğer ağrınız yoksa bekleyin. Düşüşü görmeden nasıl düşük olduğuna emin olabiliyorlar. Umarım sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsiniz.
Bende öyle düşünüyorum ama yurt dışında yaşıyorum çok düşük diyo 1 haftalik hamileliğe göre de diyoÜstüne görme yaşıyor olabılırsiniz beta yükseliyorsa
1500 üstü olmassa düşük ilacı vereceklermis bende asla kabul etmedimEğer ağrınız yoksa bekleyin. Düşüşü görmeden nasıl düşük olduğuna emin olabiliyorlar. Umarım sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsiniz.
Bilmiyorum ki ama değer Türkiye'deki ve burda yaşayan birine sordum normal diyo şuan hamile 2 binlerde değeri 4 aylık hamile vallahi bende bilmiyorum ama parça falan gelmiyor sadece kanamaKimyasal da olabilir ama hamileliğin ilk zamanları regl olanlar da olabiliyor.Dr takip eder zaten.En kötü ihtimal kimyasaldir bence.
Üç gün sonra tekrar beta vereceğim. İnşallah yükselir. Ben adet oldum kanamayla gitti kafasindaydim ama bugün 20 yi gorunce bi acaba olabilir mi hamilelik dedim. Hayırlısı artık. Yerleşme kanaması olabilir mi dedim domtoruma düşük bir ihtimal dedi.Kimyasal da olabilir ama hamileliğin ilk zamanları regl olanlar da olabiliyor.Dr takip eder zaten.En kötü ihtimal kimyasaldir bence
Bekleyin hemen kürtaj falan olmayın.İnsallah güzel sonuçlar alırsınızBilmiyorum ki ama değer Türkiye'deki ve burda yaşayan birine sordum normal diyo şuan hamile 2 binlerde değeri 4 aylık hamile vallahi bende bilmiyorum ama parça falan gelmiyor sadece kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?