hem pko hemde kilolu olup tüp bebekte başarılı olan varmı ?

yagmurtugba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
356
653
Arkadaşlar ben 24 yaşındayım . boyum 157 ve 73 kiloluyum. 3. tüp bebek tedavisine başladık . ama içime hiç sinmiyor kilolarımdan dolayı tutmuyor diye düşünmemek elde değil . kilo vermem için beklemiyorlar çünkü eşimin sperm sayısı sıfır. mikrotese olucak. Aranızda benim gibi olupta sonunda güzel haberi alan varmı ?

Mrb cnm bende pco hastasıyım 1.62 boy 66 kiloyum aşırı kilom yok ama kendmi bildm bileli pcoluyum pazartesi transferm oldu 4.günüm bugün ilk denemem beklemedeyim senin kaç hücreli kaçncı gün transfer edildi?İnşallah bebeklerimize kavuşuruz biran önce

Cok benziyoruz birbirimize.. 21 yasindayim pko var boyum 170 kilo 83..esim de azosperm.. Ilk tedavimize basladik biz de .. Bakalim neler olacak

Ben yeni başladım ignelere . bencede kilon yok. İnşallah mutlu haberini alırsın . bende kendimi bildim bileli öyleyim. Hiç kendiliğinden adet olduğumu hatirlamam

Boyuna göre kilon çok değil içini ferah tut hangi asamadasin
Simdi esim de ben de ilac kullaniyoruz canim.. Esim varikosel ameliyati olacak 25 nisan gibi.. Ondan sonra %25çıkış olma ihtimali var onu bekliycez çıkış olmazsa da teseye gecicez

Canım benim yaşimda 24.
1,68 boyum,85 kg eşimin sperm sayısı o dönemde 0,345 mi neydi.kızım oldu o tedavimden şimdi 2 ciyi yaptık 15 tane embiriyom var dondurulmus bu ay transferim yapılıcak inşallah.trioidim var bîrde.

varrrr canım olmaz mı ben den 2 gun once trsfer oldu bı kız hatta bolu dan ank a gelmıstı esı tese oldu 30 yasında 1 52 boylarında 75 kılo tuttu hem de masallllahhhhh ıkız 8 hftalk oldu

varrrr canım olmaz mı ben den 2 gun once trsfer oldu bı kız hatta bolu dan ank a gelmıstı esı tese oldu 30 yasında 1 52 boylarında 75 kılo tuttu hem de masallllahhhhh ıkız 8 hftalk oldu
İnşallah Ys
Bende de troid çıktı bu sefer ki kan tahlillerimde . ilaça başladı dahiliyeci. Ne güzel ilk seferde tutmuş benim 3 olacak çok heveslenemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…