• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem önerim, hem sorum var hanımlar...

MorGuller

Süt kokulu oğlum büyüyor
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
2.010
18
66
İstanbul
Bu yaz Side'ye gitmeye karar verdik, özellikle ince kum, sarı plaj özelliği nedeniyle...

İnternetten biraz araştırdım, süral hotel kafama yattı gibi, fakat hotel şikayetlerinde okuduklarım biraz düşündürdü açıkcası...orada süral ziniciri 4 otel yanyana sanırım, giden hanımlar bir yardımcı olun bana, önerir misiniz? 2 yaşında bebemizle gitcez.... bir de hangi süral'e gittiniz??

Önerim ise : minik yavrum, tükenmez kalemle bütün köşe takımımı çizmişti, ve maalesef mürekkep lekesini hiçbir ürün çıkartmıyordu, geçen carrefourda dr. berkman'ın 4 numaraları Tükenmez Kalem serisini gördüm, son bir umut alayım dedim, ve gerçekten işe yaradı, ilk defa aldığım bir üründen bu kadar memnun kaldım, şiddetle tavsiye ederim... benim gibi lekeden muzdariplere... bir kaç daha bekleyip, çok severek aldığım köşe takımımı değiştirmeyi düşünüyordum, öneririm kesinlikle işe yarıyor...

Bir de mellerud marka derz dolgu temizleyicisi aldım, ben memnun kalmadım...onu da almayı düşünenlere bildirmiş olayım...

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...:71:

Back