Hem nefret edip hemde özlemek

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
780
235
Nasıl nerden başlasam bilemiyorum ama onu çok özledim. 6 aydan uzun süre yani bugünle beraber 204. Günümüz olcaktı aşırı baskıcı kıskanç bütün hesap şifremi biliyordu ama öncedem arkadaşım vardı o zaman ona karşı içimde sevgi vardı zatende konuşmayı kestik birnirimizi kırmadan yani kırdım beni baya ama bu konuştuğum çocukla konusurken o yoktu ama o onla konuşuyorum sanıyordu inanmıyorsu o yüzden whatsappımı istiyordu bende o sıra rahatsızdım midemden hep stres felan çok bitkin oluyordum en sonunda aileme anlattım herşeyi konuşmayı kestim her yerden engellesem bile başka kişinin numarasından tehdit mesajı atıyor engeli kaldır yok şöyle yaparım gibisinden. En sonunda hattımı kapattırdım ve o gün bugündür ulaşamıyor aradan 1 ay geçti belki fazla olayı anlatırken bile sinirlendiö bu manyağımı özledim diyorum ama sabahları umrumda değil ışığı kapatım başımı yastığa koyunca çok özlüyorum be o da beni gerçekten çok seviyordu adıö gibi biliyorum. Acaba o da özlüyormudur beni

Yalnizligin vermis oldugu bosluk bu sadece alisik degilsiniz yalnizliga ama zamanla gececek öyle bir adamla hayat gecmez önünüze bakin

Seni seviyomuydu?
Evet kesin seviyodur.

Gecer canim merak etme. Gercekten gecicek.
Ben 1 sene boyunca aci cektim.
Basta hep guzel anilar gelirdi aklima, benim durumumda hep derdim: aslinda aldatmasaydi cok mutlu olabilirdik''
O 1 seneden sonra suan sadece kotu anilar geliyor aklima.
Zamana birak.
Pek bos oturma gecede tam uykun bastirmadan yatma bence.
Uykun yoksa dahada uzuyor bu zor dakikalar.

Onun bu tavırlarından rahatsız olmasan ailene anlatmazdın bence.
Bu özleme duygusu da onun bir zamanlar sana olan ilgisini özledin sadece, tamamen boşluktan kaynaklanıyor.
Geceleri insan düşünür herşeyi ayrıntısıyla.
Kitap okumanı öneririm hem başka bir dünyaya geçiş yapıyormuşsun gibi oluyor düşünmüyorsun hemde uykuyu çabuk getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…