Hem mutluyum hem hüzünlü.....

canım başınsağolsun evet aslında üzülmem için sebep yok silah zoruyla evlenmıyorum sevdiğim kişi sonucta aynı il içinde olacaz ama ne bilim evden cıktıktan sonra karşı daireyede gecsen gurbet gibi allah hepimize mutluluk versin inşallah baba evinden böyle ucup gidiyoruz kötü bir şekilde geri dönmeyi allah nasip etmesın hep güler yüzle girelim o kapıdan

Sağol canım. Elbette, sevdiğimizle evleneceğiz, yeni bir hayatımız olacak. Allah utandırmasın. İyi yönlerini düşünelim, bu dönemi rahat atlatmak için

Sağol canım. Elbette, sevdiğimizle evleneceğiz, yeni bir hayatımız olacak. Allah utandırmasın. İyi yönlerini düşünelim, bu dönemi rahat atlatmak için

evet mesela bazen haftaya bugun tatilde olacam diyorum düğün gecmıs stres bitmiş yeni bir hayata adım atmısız ayy karmakarışıgım resmen ya senınde 26 hazıran sanıım dimi

Ben de anne olunca anladım, ne büyük acıdır yahu kızın,evladın,canın çıkıp kapıdan gidiyor ve artık o evde yaşamayacak..
Ama neyseki hayırlı bir ayrılık..
İlk başlarda sık sık ziyaret et ve onları da davet et.
Mutluluğunu gördükçe, onlarda mutlu olacaktır ve bu hüzünlü ruh halleri dağılacaktır cnm.
Mutluluklar yeniden.

cok teşekkür ederim hergün gitcem zaten çalışma sartlarım nbt usulü vaktım bol tabi koca izin verırse

ilk 1 hafta hatta 1 ay zor oluyor.garip bir duygu aslında.mutlusun herşey iyi hoş.birşeyler eksik!
sofrada tabak eksik, gece yatmadan-sabah kalktığında gördüğün yüzler eksik.
aç mısın kızım diye soran annen-baban eksik.
işte o eksikleri tamamlayan eşin oluyor.onunla uyumaya başlayınca sanki hiç yalnız uyumamışsın gibi oluyorsun.durup düşününce insan nasıl yalnız uyur bile diyorsun
ailenin yanında iken senin mutluluğunla mutlu olduklarını görüyorsun.içine su serpiliyor. ve zamanla alışılıyor canım.
öyleki annenlere ilk kalmaya gittiğinde daha iyi anlıyorsun. gördüm, sarıldım, sohbet ettim ama artık evime gideyim diyorsun.
vee inşallah çok çok mutlu oluyorsun.güzel düşün ki rahat geçsin bu dönem.zaman herşeyin ilacıymış.zamanla sanki hiç bekar olmamışsın gibi hissediyorsun hatta.
bu arada tecrübe konuştu. 3 yıllık evliyim

Son haftalar çok zor oluyor, ben hasta olmuştum düğüne bir hafta kala acile götürmüşlerdi iki büklüm halimle gelinliğin son provalarına katılmıştım, hele son hafta sürekli her şeye ağlamalar, vazgeçmek istemeler, çok şaşırmıştım o hallerime en büyük hayallerimden kendi evime çıkmak, sevdiğim adamla aynı evi paylaşacak olmam düşünceleri bile rahatlatmıyordu beni, düğünden sonra babacığım da çok kötü olmuş hep ağlamış, balayı dönüşü hemen yanlarına koşmuştum, hey gidi günler

İnan alışacaksın hem sevdiğin adam yanında olacak ailende desteğini senden esirgemeyecek kocaman bir aile olmuş olacaksınız, bir de şöyle düşün sen ailenden ayrılmıyorsun aksine senin vesilenle ailene bir kişi daha katılıyor...

Evlenecek arkadaşlar umarım çok mutlu olurlar

Çok zor durum bende kısmet olursa kasımda evleneceğim..
Anne ve babama çok düşkünümdür birde ikizime dile kolay anne karnını bile beraber paylaşmışız.
Ama nişanlım anneme dedi anne çok ağlama lütfen alamam emeli bende kalırım burada sonra dedi :)
Annemde olur oğlum kalın dedi :)
Çok zor durum ama inşallah gittiğimiz yerlerde çok mutlu oluruz ki ailelerimizde mutluluğumuza tanık olup mutlu olsunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…