- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
Yalnız değilsin canım, bende içsel sıkıntım, ve huzursuzluğumla ilgili konu açmıştım. Sözlüyüm, nişan ve düğünüm yakında, geçen gün düğün salonum tarihi alınınca, epey kendime gelemedimAğlıyorum ara ara, hep hüzünlü gözlerim
Sen şanslısın aynı şehirde olacaksın, annen baban hayatta. Ben hem uzak yere gelin gideceğim, hem babam hayatta değil, annem tek yaşayacak
İşin olumlu yanlarını görmeye çalış, sevdiceğinle evleniyorsun, yuvan olacak. Ömür boyu mutlu oluruz inşallah
canım başınsağolsun evet aslında üzülmem için sebep yok silah zoruyla evlenmıyorum sevdiğim kişi sonucta aynı il içinde olacaz ama ne bilim evden cıktıktan sonra karşı daireyede gecsen gurbet gibi allah hepimize mutluluk versin inşallah baba evinden böyle ucup gidiyoruz kötü bir şekilde geri dönmeyi allah nasip etmesın hep güler yüzle girelim o kapıdan
Sağol canım. Elbette, sevdiğimizle evleneceğiz, yeni bir hayatımız olacak. Allah utandırmasın. İyi yönlerini düşünelim, bu dönemi rahat atlatmak için
keşke her ayrılık böyle mutlulukla olsa
:97:
Ben de anne olunca anladım, ne büyük acıdır yahu kızın,evladın,canın çıkıp kapıdan gidiyor ve artık o evde yaşamayacak..
Ama neyseki hayırlı bir ayrılık..
İlk başlarda sık sık ziyaret et ve onları da davet et.
Mutluluğunu gördükçe, onlarda mutlu olacaktır ve bu hüzünlü ruh halleri dağılacaktır cnm.
Mutluluklar yeniden.
hüzünle mutlulugun yasandıgı garip ruh halleri işte
cok teşekkür ederim hergün gitcem zaten çalışma sartlarım nbt usulü vaktım bol tabi koca izin verırse
eşin de doktor zaten karıştırmıyorsam, onun nöbetlerinde de gidersin ailene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?