• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem mutluyum hem hüzünlü.....

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Pro Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.428
598
bilenler bilir babama aşırı düşkünlüğüm var annemden cok babam
derim ...1 yıl nişan sürecinden sonra nasip olursa bu cmt evleniyorum son haftam hatta son 5 günüm
ama acayip bir ruh hali içindeyim gereksiz yere parlıyorum durup dururken bir bakmışım gözlerimden
yaşlar akıyo...babam sigarayı coğalttı son 1 aydır gizli gizli annemle ağladıgına şahit oldum.. hele bu hafta donuk donuk duruyo iştah yok birde etraftaki patavatsız insanların eee kızımızda evleniyo az bir günü kaldı demesi iyice sinirlerini bozuyo tabi benımde bende şakaya vuruyorum her gün gelecem merak etmeyin mutfak masrafım olmıcak burda yicez yemeği diyorum ama bu dediğime ne ben ne babam inanıyo

sonucta sevdiğim kişiyle evleniyorum ailelerin onayı var şimdiye kadar büyük bir problem yasanmadı yaşananlarda çok şükür halledildi ama ben neden hep bir sorun cıkacakmıs gibi hissediyorum anlamıyorum herkeste düğün zamanı aynı durumlar oluyodur muhakkakta acaba ben fazlamı hassas bir dönemden gecıyorum anlamıyorum:14::14::14::14:

beni en çok düşündürende evden çıkma anı off ne zor işler bir yandan sevdiğim insanla yasayacagım hayatı düşünüyorum bir yandan baba ocagından ucup gidiyorum hem mutluyum hem hüzünlü

sıkıntımı paylaşmak istedim sanırım biraz teselli ve desteğe ihtiyacım var :14::14::14:

Son düzenleme:
canım benim kıyamam ben sana bende evlenicem bikaç ay sonra şimdiden içime çöktü üzüntüsü.ne kadar şanslısınki aynı şehirde olacaksınız.doğanın kanunu bu büyünde kız çocuğu evden uçuyo kuşlar gibi aynı.yavrularını büyütüyolar sonrada uçuyolar.öyle düşünmeye çalış sana böyle diyorum ama gel içime anlat benimde içimde suçluluk duygusu oluşuyo bazen hani arkamı dönüp gidiyomuşum gibi.halbuki herkesin rızası var ama içim el vermiyo onları üzüyorm sanıyorum.üniversteye okula bile zor gittim kocaya nasıl gitcem bilmiyorm.millette ağzını yaya yaya gitcen mitcen diyolar aileme canınız sıkılcak yalnız kalcaksınız çok zor oluyo insan alışamıyo falan diyo iice yangına körükle gidiyolar. iice insanın siniri bozuluyo şeytan diyo sen niye gittin kocaya de ama anca insan üzmeye kadar millet.ayyy yaklaştıkça daha zor olcak herşey.hep içimden diyorum bu kış son kışım evimde seneye hiç tanımadığım bilmedğim evimde olcam diyorum son ramazan bu sene ailemle diye şimdiden hesap yapmaya başladım.kimseye itiraf edemediğim şeyler bunlar ama içten içe üzüyo hepimizi.gelin olmak böle bişi belliki sen üzülme tammı ailene üzgün görünme ki onlarda üzülmesin ne kadar şanslısınki aynı şehirdesin ve unutma yalnız değilsin eminim herkes bu duyguları yaşıyo evleneceği zman.Allah yolunu açık etsin inş mutlu olursun bir ömür ailende sen mutlu oldukça onlarda 10 kat mutlu olcaklardır.üzülme arkadaşım oluyrmu

canım benim kıyamam ben sana bende evlenicem bikaç ay sonra şimdiden içime çöktü üzüntüsü.ne kadar şanslısınki aynı şehirde olacaksınız.doğanın kanunu bu büyünde kız çocuğu evden uçuyo kuşlar gibi aynı.yavrularını büyütüyolar sonrada uçuyolar.öyle düşünmeye çalış sana böyle diyorum ama gel içime anlat benimde içimde suçluluk duygusu oluşuyo bazen hani arkamı dönüp gidiyomuşum gibi.halbuki herkesin rızası var ama içim el vermiyo onları üzüyorm sanıyorum.üniversteye okula bile zor gittim kocaya nasıl gitcem bilmiyorm.millette ağzını yaya yaya gitcen mitcen diyolar aileme canınız sıkılcak yalnız kalcaksınız çok zor oluyo insan alışamıyo falan diyo iice yangına körükle gidiyolar. iice insanın siniri bozuluyo şeytan diyo sen niye gittin kocaya de ama anca insan üzmeye kadar millet.ayyy yaklaştıkça daha zor olcak herşey.hep içimden diyorum bu kış son kışım evimde seneye hiç tanımadığım bilmedğim evimde olcam diyorum son ramazan bu sene ailemle diye şimdiden hesap yapmaya başladım.kimseye itiraf edemediğim şeyler bunlar ama içten içe üzüyo hepimizi.gelin olmak böle bişi belliki sen üzülme tammı ailene üzgün görünme ki onlarda üzülmesin ne kadar şanslısınki aynı şehirdesin ve unutma yalnız değilsin eminim herkes bu duyguları yaşıyo evleneceği zman.Allah yolunu açık etsin inş mutlu olursun bir ömür ailende sen mutlu oldukça onlarda 10 kat mutlu olcaklardır.üzülme arkadaşım oluyrmu

üniversiteye giderken cok rahat gittim liseyide yatılı okumustum ama bu farklı bi duygu ne bilim eşyalarımı toplarken babamla göz göze gelmemeye calıstım cok sulugözüm şu aaralar
allahın emri allah baska ayrılık göstermesın güzel şeyler diyorum ama içim başka dışım başka

ah ah hem ağlarım hem giderim demişler,

geçen yine böle bi konu açılmştı oda aynen senin gbiydi bizde öle olduk zor hemde çok zor ama yapcak bişi yok tatlım rabbim yuvanızda mutluluk nasip etsin inş.

sen o evden ağlayarak çıkcaksın ama gülerek girceksin mutlu ol mutlu et tatlım

haydi bismillah :)

evli degilim ama bu durumu düsününce bile yapamayacam gibi geliyor..bende cok asiri derece anne ve babama ikisine birden bagligim aslinda tek anne-baba olsa iyi yani kardeslerim evim sanki ben onalrin annesi gibiyim hissediyorm biri benden büyük biri kücük ama yinede cok tuhaf degisik birsey...
ben o an geldiginde yapamam gibi geliyor tabiki yapamam edemem olmaz o anda ama ruhuma skntilar basiyor...belki bende adim bile yok ama seni cok iyi anlayabiliyorum...
hem giderm hem aglarim demislr sanirim böyle birsey oluyor
bu arada sana teselli ya da destek veremedim icini bunaltip sktiysam cok özür.
seni evli saniyordum ben Allah tamamina erdirir insallh ve coooooook mutlu olursun :nazar::nazar:

Maşallah maşallah :nazar:
Hayırlısı olsun,güzel ayrılıklar bunlar.
Ne güzel,ailenin onayıyla,sevdiğinle evleniyorsun.Bundan daha güzel mutluluk olur mu ?
Azıcık burukluk olacak tabii,hem ağlarım hem giderim demişler.
Ne heyecanlısındır sen şimdi :) İleride gülerek anlatırsın,üzme kendini.
Allah mesut etsin inşallah.

Haklısın insan buruklaşıyor hayatta yepyeni bir sayfa açılıyor seven baba gerçekten çok üzülüyor benim ceyizim alınmaya gelindiğinde babam evimizin damında ağlamış ,evlendikten sonrada her daim arkamda olmuştur bu iyidir el oğluna gözdağıdır

yaa canim seni anliyorum, bende bi ay sonra evlenecem allah nasip ederse.

sevdigim adamla evlenecem cok mutluyum ama sanki bi aksilik olucak gibi bende hisediyorum.
aylemden ayrilma uzuntusu var tabi ve inanirmisin bu bir aydir hep stres doluyum hep kiziyorum ve sikici biri olmusum canim biside istemiyo, patlicak gibiyim, bu dugun stressi gercekten cok zor. evlenecegime sevinemiyorum bile:59:

umarim evlenince her sey diledigimiz gibi olur. icini ferah tut diyecem ama biliyorum suan cok zor. ama inan bana evlendigin zaman o ilk sabah sevdigin adamin koynunda uyandiginda hic bisi gelmicek aklina, butun bu stres gerginlik kaybolacak:61:

Maşallah maşallah :nazar:
Hayırlısı olsun,güzel ayrılıklar bunlar.
Ne güzel,ailenin onayıyla,sevdiğinle evleniyorsun.Bundan daha güzel mutluluk olur mu ?
Azıcık burukluk olacak tabii,hem ağlarım hem giderim demişler.
Ne heyecanlısındır sen şimdi :) İleride gülerek anlatırsın,üzme kendini.
Allah mesut etsin inşallah.

evet acayip heyecanlıyım sanki haziran ayı daha cabuk gecıyo gibi bugunde bitti gitti ay su düğün bi gecse rahatlasam

Haklısın insan buruklaşıyor hayatta yepyeni bir sayfa açılıyor seven baba gerçekten çok üzülüyor benim ceyizim alınmaya gelindiğinde babam evimizin damında ağlamış ,evlendikten sonrada her daim arkamda olmuştur bu iyidir el oğluna gözdağıdır

evet kesinlikle iyi birşey arkamda destekcılerım var en azından nısanlım ve ailesı bunu cok iyi biliyor

yaa canim seni anliyorum, bende bi ay sonra evlenecem allah nasip ederse.

sevdigim adamla evlenecem cok mutluyum ama sanki bi aksilik olucak gibi bende hisediyorum.
aylemden ayrilma uzuntusu var tabi ve inanirmisin bu bir aydir hep stres doluyum hep kiziyorum ve sikici biri olmusum canim biside istemiyo, patlicak gibiyim, bu dugun stressi gercekten cok zor. evlenecegime sevinemiyorum bile:59:

umarim evlenince her sey diledigimiz gibi olur. icini ferah tut diyecem ama biliyorum suan cok zor. ama inan bana evlendigin zaman o ilk sabah sevdigin adamin koynunda uyandiginda hic bisi gelmicek aklina, butun bu stres gerginlik kaybolacak:61:

zaten tek odaklandıgım gün 12 hazıran sabahı ohh düğün bitmiş rahat bir uyku uyucam ve balayı :d

derim ...1 yıl nişan sürecinden sonra nasip olursa bu cmt evleniyorum son haftam hatta son 5 günüm
ama acayip bir ruh hali içindeyim gereksiz yere parlıyorum durup dururken bir bakmışım gözlerimden
yaşlar akıyo...babam sigarayı coğalttı son 1 aydır gizli gizli annemle ağladıgına şahit oldum.. hele bu hafta donuk donuk duruyo iştah yok birde etraftaki patavatsız insanların eee kızımızda evleniyo az bir günü kaldı demesi iyice sinirlerini bozuyo tabi benımde bende şakaya vuruyorum her gün gelecem merak etmeyin mutfak masrafım olmıcak burda yicez yemeği diyorum ama bu dediğime ne ben ne babam inanıyo

sonucta sevdiğim kişiyle evleniyorum ailelerin onayı var şimdiye kadar büyük bir problem yasanmadı yaşananlarda çok şükür halledildi ama ben neden hep bir sorun cıkacakmıs gibi hissediyorum anlamıyorum herkeste düğün zamanı aynı durumlar oluyodur muhakkakta acaba ben fazlamı hassas bir dönemden gecıyorum anlamıyorum:14::14::14::14:

beni en çok düşündürende evden çıkma anı off ne zor işler bir yandan sevdiğim insanla yasayacagım hayatı düşünüyorum bir yandan baba ocagından ucup gidiyorum hem mutluyum hem hüzünlü

sıkıntımı paylaşmak istedim sanırım biraz teselli ve desteğe ihtiyacım var :14::14::14:

Bitanem daha evlenmeden senin duygularını yasıyorum inan bana.. mesela diyorumki evlensem babam bana bakarken evden cıkarken napıcam ben giderken.. cok düşünüyorum sonra aglıyorum:( ama teselliside şudur bence.. her ana baba kızının oglunun mürüvvetini görmek ister.. birde seni gönül rızasıyla vermeleri olur.. düşünsene babanın evinden telli duvaklı cıkacaksın.. sonra onlar senin mutlulugunu gördkce her gün gülecek yüzleri..İNŞALLAH.. birde ogünlerin cabucak gececegini düşün.. aile kuracaksın ne güzel..Allah ömür boyu mutlu etsin..

"Ne evlenen ilk insanim ne de son insan olacagim".de icinden bedeller verilmeli ki mutluluklar olusmali.Benim babamda beni verdiginde aylarca aglamisti.Canim babam hala ufacik bir duygusal durumda yine aglar.Yarin bebegin kucaginda ayni merdivenleri mutlulukla geri cikacaksin insallah.Allah boyle huzunler versin Annen ve Baban vefat etmeden muruvvetini gorecekler.Bunlar mutluluk gozyaslari insAllahta hep mutluluktan aglarsin kederden degil :16::16::16: {amin}

Ciddi bir ilişkim olduğu için bazen benimde aklıma gelir.Nasıl olacak diye.Gece gider annemi-babamı öperim..Evlenince gece öpmelerim olmayacak derim. =) Ki siz çok yaklaşmışsınız artık evliliğe çok daha yoğun duygular eminim.

Kolay olur diyemem..Her şeyin ilacı zaman derler ya öyle.Bir süre sonra eşinizle oturduğunuz evde olmak isteyeceksiniz hep,kendinizi oraya ait hissedeceksiniz.Bir arkadaşım evlendi..Başka bir şehre gitti.Evlendim,her sabah nasıl sevgilime günaydın mesajı atardım annemlere atar oldum,her gün gözlerim dolar,gittiğimde dönmek istemem derdi.Sonra yine konuşuyoruz bir gün..O kadar da severek evlendi düşünün. =) İlk kez ağlayarak gittim annemlerin yanına dedi.Bırakmak istemedim onu.Hatta ben sana galiba aşık oldum ya demiş. =) Zorlu süreçler..Ama sonra bütün taşlar tek tek yerine oturacak.Üzülmeniz,ağlamanız her şey o kadar normal ki.Ama sevinin ki ailenizin rızasıyla,sevdiğiniz adamla hayırlı bir yola adım atıyorsunuz.Allah yüzünüzü kara çıkarmasın,huzur versin.Şimdiden mutluluklar. :nazar:

Seni cok iyi anliyorum. Ama sen yine iyisin ayni ülkede kalacaksin. Oysa ben ailemi yurt disinda birakip türkiye ye gelin gidicem. Ayriligi düsününce kendimi ne kadar kötü hiss ettigimi anlatmama imkan yok. :50:

Bunlar evlenirken yaşanan çok doğal durumlar. Gerginliğiniz, evdeki hüzün. Durun daha bunun düğünü nikahı var. Siz o zaman görün babanızı. Üzüntüden değil ki. bunlar. Hayatımızdaki en duygusal birkaç andan biri.
İnsanların kızımızda evleniyor az zamanı kaldı demeleri patavatsızlık değil yalnız. Bunlar da hep söylenen şeyler. Artniyet yok. Sadece sizin çok hassas olduğunz bir dönem.
Allah mesut etsin. Burdan hep mutlluk haberlerinizi duyarız inşallah

Babalar kızlarına daha düşkün oluyorlar genelde. Benim babamda öyle. Ve ben ailenin en büyük çocuğuyum. Nişanlanacağım sırada da babamın üzüntüsünü çok açık bir şekilde gördüm =( fakat maalesef yapılabilecek birşey yok. Bazı şeylerin zamanı geldiğinde ertelememek lazım. hem eninde sonunda olacak birşeyi geciktirmek de doğru değil.

Şu safhada zorlanma çok normal, hele ki ebeveynler çocuklarına düşkünse daha zor olur. Lakin siz mutlu oldukça onların acısı da azalır, sizin mutluluğunuzla beraber üzüntüleri de geçer. Bu yüzden siz de daha fazla ağlayıp, acılarını artırmayın...

Allah hayırlı evlilik nasip etsin...

Babalar kızlarına daha düşkün oluyorlar genelde. Benim babamda öyle. Ve ben ailenin en büyük çocuğuyum. Nişanlanacağım sırada da babamın üzüntüsünü çok açık bir şekilde gördüm =( fakat maalesef yapılabilecek birşey yok. Bazı şeylerin zamanı geldiğinde ertelememek lazım. hem eninde sonunda olacak birşeyi geciktirmek de doğru değil.

Şu safhada zorlanma çok normal, hele ki ebeveynler çocuklarına düşkünse daha zor olur. Lakin siz mutlu oldukça onların acısı da azalır, sizin mutluluğunuzla beraber üzüntüleri de geçer. Bu yüzden siz de daha fazla ağlayıp, acılarını artırmayın...

Allah hayırlı evlilik nasip etsin...

Ne güzel yazdiniz. :nazar:

Yalnız değilsin canım, bende içsel sıkıntım, ve huzursuzluğumla ilgili konu açmıştım. Sözlüyüm, nişan ve düğünüm yakında, geçen gün düğün salonum tarihi alınınca, epey kendime gelemedim:1: Ağlıyorum ara ara, hep hüzünlü gözlerim:43:
Sen şanslısın aynı şehirde olacaksın, annen baban hayatta. Ben hem uzak yere gelin gideceğim, hem babam hayatta değil, annem tek yaşayacak:43:
İşin olumlu yanlarını görmeye çalış, sevdiceğinle evleniyorsun, yuvan olacak. Ömür boyu mutlu oluruz inşallah:16:

Back