- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 38
-
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Cnm bnm ailem eşimi istemedi kaçtım kaçtığıma pişman değilim mükemmel insanlar ama ailemi özlüyorum ölmeden barışmak ve affedilmek istiyorumLütfen konuyu tekrar yazarmisiniz tek tek sormamizmi gerekiyo bu 3.yazışım
2 yıl boyunca hic mi gorusmediniz ailenizle yada anneniz dayanamazdı evladısınız sonuçtaCnm bnm ailem eşimi istemedi kaçtım kaçtığıma pişman değilim mükemmel insanlar ama ailemi özlüyorum ölmeden barışmak ve affedilmek istiyorum
Mezhep meselesi cnm2 yıl boyunca hic mi gorusmediniz ailenizle yada anneniz dayanamazdı evladısınız sonuçta
Insallah barisirsiniz onlarda neden böyle baskı yaptilar eşinizi neden istemediler
Kavga ettiler cnmAna gibi yâr, baba gibi diyar olmazmis. .
Aileniz esinize neden serefsiz diyo?
Hayatim parça parça yazdigin icin cevaplarmimizda hep soru şeklindeMezhep meselesi cnm
Kim kavga etti eşiniz ailenizle miKavga ettiler cnm
Tanımak bile istemiyorlar cnm bnm mutlulugumla mutlu olmak istemiyorlar aksine bn mutlu oldukça onlar üzülüyor sankiHayatim parça parça yazdigin icin cevaplarmimizda hep soru şeklinde
Hımm anladim biraz karışık yani
Yani herkes Allah in kulu iyi insansa eşine yuvasina sadiksa neden böyle küsüyolar bu kadar kirginlar size
Ewet babam la cnmKim kavga etti eşinizmi
Öyle olan varsa özelden ulasinnnnBnm gibi kaçıp sorun yaşayan var mı varsa nasıl baristiniz
Karşılıklı hakaret varsa babanız zor barışır gibi geldiEwet babam la cnm
BİZİMKİLERLE arası bozulacak diye kimse yanasmior gizli gorusuyorlar bnmleKarşılıklı hakaret varsa babanız zor barışır gibi geldi
Aile buyuklerini devreye soksaydiniz amca dayi teyze gibi faydası olmadi mi
Artik evlemşsiniz cocugunuzda olmuş
Cok sever sen bi de doğru insan sa kaliyo bcmZamanla yumuşarlar üzülme kaçmak kaldımı yav
Ewet cnm onu özelden derim sana hak vercen mi bklmesinle babanin tartismasi buyuk hata olmus yani babaniz ne derse desin esiniz asla karsi gelmemeliydi