Hem mutlu hem mutsuzum; (((

Cnm bnm ailem eşimi istemedi kaçtım kaçtığıma pişman değilim mükemmel insanlar ama ailemi özlüyorum ölmeden barışmak ve affedilmek istiyorum
2 yıl boyunca hic mi gorusmediniz ailenizle yada anneniz dayanamazdı evladısınız sonuçta
Insallah barisirsiniz onlarda neden böyle baskı yaptilar eşinizi neden istemediler

Bana akıl verin canlarim babama annem e mesaj atıyorum babamı aradım kapattı konuşmadi babalar gününde yazdım sen o s...sizle evlendiği gün oldun baban yok dedi bi daha arama dedi bayramda kızımı alıp gidecektik istemedi ler nasıl bariscam

Hayatim parça parça yazdigin icin cevaplarmimizda hep soru şeklinde

Hımm anladim biraz karışık yani

Yani herkes Allah in kulu iyi insansa eşine yuvasina sadiksa neden böyle küsüyolar bu kadar kirginlar size
Tanımak bile istemiyorlar cnm bnm mutlulugumla mutlu olmak istemiyorlar aksine bn mutlu oldukça onlar üzülüyor sanki

esinle babanin tartismasi buyuk hata olmus yani babaniz ne derse desin esiniz asla karsi gelmemeliydi

ya her ne olursa olsun yapmamaliydi sonucta senin baban o bir aile olacaksiniz... zaten babanla kavga eden biriyle ne bilimm.... yani baban demezmi yeni mi anladin ailenin degerini....Allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…