• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem memur hem üniversite öğrencisi olmak!

FikirAdasi

Fikir Adası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
835
3
116
Ankara
Merhaba bayanlar! :71:

Ben Maliye bölümü öğrencisiyim. 2.sınıf bitti. 3 oldum. Bu yıl Kpss'ye gircem. Yalnız daha 4 yılı tamamlamadım. 2 yılım daha var. Bu nedenle kpss'de ortaöğretim/önlisans için olana gircem. Sınav tarihi 23.09.2012 ancak başvurular ne zaman bilmiyorum. Bİlen birileri mutlaka vardır. Bu yıl kaçırmak istemiyorum. İlk kez gircem. Sorular nasıl görmek istiyorum.

2012 Önlisans/Ortaöğretim Kpss başvuru tarihi ne zaman? Bileniniz var mı?

Birde hem üniversite okuyup hemde memur olmak istiyorum. Bilirsiniz, zor memur olmak... Bir yerlerden başlamak lazım. Düz memur olmak istemiyorum ben... İleride kpss A'ya hazırlanacağım, bu nedenle şimdi Kpss B'de biraz tecrübem olsun istiyorum. Birazda bir şeyleri düz memur olarakta olsa garanti altına almak istiyorum. Yani işim zor! Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hem üniversite okumak hem memur olmak nasıl oluyor? Bilgisi olan yardımcı olursa inanın çok sevinirim.

bende üniversiteye yeni başlayacağım.4 yıllık.aynı zamanda ikinci üni hakkımı kullanıp aöf iki yıllık okuyup 2012 kpss ye gireceğim.atanırsam okulu bırakırmıyım bilmiyorum şu an.öncelikle zor ve yorucu olacak.ikinci öğretimsen bir arada götürebilirsin.ama bu yüzden birinden birini tercih eden insanlarıda görünce açıkçası umutsuzum.

Back