hem makyajsız hem düzgün cilt:S

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
merhaba sevgili kızlar
gerçekten çok dertliyim.benim ten rengim çok açık bembeyaz 24 yaşımdayım. seviyorum çok ama sivilcemde çok oluyo alerjik de bir cildim vr. bakarım bir gün pürüzsüz sabah kalkarım her yanı sivilce dolu.sivilce çksn sorun deil de izleri ıkırmızı kırmızı yaralar geçse çabuk.:KK43:
sizin bildiğiniz bir yöntem varmı.
ben makyaj hiç yapmıyorum yapmadan düzgün ciltli gözükmek istiyorum.
yardım edin :KK43:

Son düzenleme:
valla cildiniz yağlıysa pek çözüm yok..
benmde cildim beyaz ve sarı saçlıyım makkajsız olmuyor :KK50:
ama sivilce için bi tanıdığıma eski bir doktor öneri vermiş..

antibiotikli bir karışımıyüzüne sürmüş bir daha çıkmamış..
öğreniyim sana mesaj atarım canım

ben en iyisi buraya yazayım, herkez faydalansn. şimdi ulaşablirsem arayıp soracağım :KK9:

kılzar sordum da..
herhangi bir antibiyotik hapı eziyorsunuz ve oksijenli su ilave edip karıştırın..
kuruyana kadar 10/15 dak. bekletip geçmezse haftada bir kez yapıyorsunuz.
ama geçme oranı çok yüksek. ve tanıdığımda bir daha sivilce çıkmadı..

bir şey daha vardı içinde ama hatırlayamadım..
öğreneym onuda yazarım

kılzar sordum da..
herhangi bir antibiyotik hapı eziyorsunuz ve oksijenli su ilave edip karıştırın..
kuruyana kadar 10/15 dak. bekletip geçmezse haftada bir kez yapıyorsunuz.
ama geçme oranı çok yüksek. ve tanıdığımda bir daha sivilce çıkmadı..

bir şey daha vardı içinde ama hatırlayamadım..
öğreneym onuda yazarım

tatlım bunu hemen uygulayacağım çok teşekkürler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sana bahsettiğim oksijenli su, antibiotik (marka farketmez) ve maya. yaş mayaymış.

krem kıvamına gelmesi gerekiyormuş.

kuruyana kadar yıkama. 15 dak falan kalsın yani. geçmezse 10 gün sonra tekrar dene.

o yakınım da bir daha çıkmamış. hadi bakalım sende işe yarayacak mı

Son düzenleme:
sana bahsettiğim oksijenli su, antibiotik (marka farketmez) ve maya. yaş mayaymış.

krem kıvamına gelmesi gerekiyormuş.

kuruyana kadar yıkama. 15 dak falan kalsın yani. geçmezse 10 gün sonra tekrar dene.

o yakınım da bir daha çıkmamış. hadi bakalım sende işe yarayacak mı

deneyeceğim canım yaş maya almam lazım .inş ayrar yararsa duacınım :)

merhaba sevgili kızlar
gerçekten çok dertliyim.benim ten rengim çok açık bembeyaz 24 yaşımdayım. seviyorum çok ama sivilcemde çok oluyo alerjik de bir cildim vr. bakarım bir gün pürüzsüz sabah kalkarım her yanı sivilce dolu.sivilce çksn sorun deil de izleri ıkırmızı kırmızı yaralar geçse çabuk.:KK43:
sizin bildiğiniz bir yöntem varmı.
ben makyaj hiç yapmıyorum yapmadan düzgün ciltli gözükmek istiyorum.
yardım edin :KK43:

merhaba:) kesinlkle baskalrnın kllndını kllnma doktor bile önerse:) daha beter oluo emin ol pişman olrsun:) ama ufak ufak tarifleri var maskeler onu verebilrm . veya ankardaysan doktor önerebilirim:)

denedim tabi anında bir etki görülmez heralde bakalım zamanla azalır belki.yok canım zaten doktorluda doktorsuzda sivilce ilaçlarından fayda olmuyo sağlam olan derimide soyuyo kalsın artık doğal seyler deniyorum bu şekilde.:)

Kızlar ne sürerseniz sürün özellikle ağız çevresinden kaçının çünkü yağlı ciltlerde genelde o bölge hassas oluyor ve fazla tahrişte egzamaya çevirebiliyor cilt doktarumun söylediği bu yönde

valla cildiniz yağlıysa pek çözüm yok..
benmde cildim beyaz ve sarı saçlıyım makkajsız olmuyor :KK50:
ama sivilce için bi tanıdığıma eski bir doktor öneri vermiş..

antibiotikli bir karışımıyüzüne sürmüş bir daha çıkmamış..
öğreniyim sana mesaj atarım canım

ben bunu yaptım :) lise döneminde antibiyotikle limonu karıstırdım bir gazetede okumustum o dönemler herhangi bir antibiyotik olur diye yazıyodu.evdede antibiyotik kalmamış.o dönemde paramda yoktu gidip alayım sağlık ocagına gittim hastayım dedim antibiyotik yazarmısınız dedim doktor senmi hastasın dedi evet dedim .ben normalde gripkende konusmadan hasta oldugum belli olmaz makyaj fılan üşenmem yaparım öyle bi tipim yani.ama normalde grip filan değildim antibiyotik yazsın diye yalan söylemek zorunda kalmıştım cildim için aç bakim bi bademciklerine dedi açtım benim bademciklerim normalde büyüktür normal insanların bademciklerine göre doktor bademciklerin kocaman olmus dedi hastayım işte ondan dedim.klamoks diye antibiyotik yazdı.500 mg yazdı bende onun o dozu bana etki etmiyo gecen hasta oldugumda kullanmıstım dedim.çünkü gazetede dozu yüksek olan antibiyotik daha etkilidir yazıyodu 1000lik yazdı bana.o şekilde alıp denemiştim faydası oldu evet ama sivilceleri geçirdi kırmızı lekeler bendede oluyodu onları gecırmemişti o dönem zamanla gecıyo o lekeler ama sımdı yok bende mesela ergenlık dönemı bıtınce lekelerde gdiyo.

X