• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem kurutan hem yıkama özelliği olan makıneden alan varmı?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
selam arkadaşlar,:3:

bılıyorsunuz artık mekanlar küçüldü.Özelliklede istanbulda yaşayanla ıyı bılırler balkon ya yoktur, yada ufaktır.şimdiiii çamaşır yıkayan ama aynı zamandada kurutan makıne varmış ikisi bıarada:) kullanan arkadaşlar varsa artıları ve eksilerıyle yazarsanız sevınırım.Bırde fıyat olarak şu an ne kadar acaba?
:31:

selam arkadaşlar,:3:

bılıyorsunuz artık mekanlar küçüldü.Özelliklede istanbulda yaşayanla ıyı bılırler balkon ya yoktur, yada ufaktır.şimdiiii çamaşır yıkayan ama aynı zamandada kurutan makıne varmış ikisi bıarada:) kullanan arkadaşlar varsa artıları ve eksilerıyle yazarsanız sevınırım.Bırde fıyat olarak şu an ne kadar acaba?
:31:

ilk yorum benden boschda vardı ama biz kendimiz sattığımız halde müşterilere tavsiye etmiyoduk bir iki tane diğer mağazada satılmış şikayet gelmiş bozulma olasılığı çok daha fazlaymış o yüzden her makine kendi görevini yaptığı zaman elverişli oluyo bende çokk heveslenmiştim ama sonra duyunca vazgeçtim.. ayrıca boschdaki 7 kg yıkıyo 4 kg mını kurutuyo iki kere kurutma işlemi yapmış olucaksın.. ama kullananlar varsa yazsınlar her zamanki gibi en iyi kullanan anlatır inş. olumlu yorumlar alırsın :16:

evet haklısın canım:)
ikisi bırarada olunca bozulma olasılığı yüksek.Ben empati yapıyorum ,ben makıne olsaydım bende bozulurdum.:9:
ama dediğim gibi yer dar olunca napıcak bayanlar bılmıyorum.:34:

evet haklısın canım:)
ikisi bırarada olunca bozulma olasılığı yüksek.Ben empati yapıyorum ,ben makıne olsaydım bende bozulurdum.:9:
ama dediğim gibi yer dar olunca napıcak bayanlar bılmıyorum.:34:

doğru gerçekten :1:
mecbur oturma odasında yada yatak odasında falan kurutursunuz bakalım benim şansımda nasıl bir ev var :16:

Back
X