Hem kalıcı hemde kaliteli parfüm

Buketozel

Bitkilerle haşır neşir hatun:))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
42
14
39
Arkadaşlar parfüm markası olarak size önerebileceğim tek marka Versace Bright Crystal dir.
Kokusu müthiş ağır da değil ve inanılmaz kalıcı tavsiye ederim.Beğendiğiniz kokuları da paylaşırsanız sevinirim

Bu aralar parfüm kullanmıyorum she deodorant kullanıyorum kokusu çok kalıcı ve çok güzel ferah

Yok ben güvenemem.. Daha yeni çıktı bide bu koku.. Ama ilerleyen zamanlarda birazdaha ucuzlar gibime geliyor.. O zaman alırım belki.. :)
aslında sephora da ara ara indirime giriyor takip etmek lazım :)

aslında sephora da ara ara indirime giriyor takip etmek lazım :)
Ben yılbaşı öncesi gittiğimde köfre şeklinde 50 ml parfüm birde deodorant şeklinde 301 tl dedi çok geldi bana çünkü diğer burberrylerin arasında en pahalısı alışık değilim ya.. Ben The beat'imi alırken köfre olarak aldım yine yanında yine vücut kremi 50 ml parfümüyle beraber 150 gibi bi rakama almıştım sephoradan almamıştım ozaman bir parfümeriden almıştım yarı fiyatı nerdeyse my burberry nin en büyük şişeside 450 gibi bi fiyatı var keşke inse şöyle 200 lere çok bence yaa

şu an trend olduğu için bu fiyatta düşecek elbet

Birçok sitede şuan 250 ye kadar inmiş fiyatları bir bak istersen.

Birçok sitede şuan 250 ye kadar inmiş fiyatları bir bak istersen.
Ya evet mizuda da 239 tl şuan :)) az önce gördüm bende ama mizu ya nekadar güvenebilirim bilmiyorum missperaya güveniyorum ben ama orda yok hala misperaya gelir gelmez alırım kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…