• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hem iyi hem ekonomik oto koltuğu

buna

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
926
838
23
37
Merhaba Arkadaşlar,

Kızım şuanda 8 aylık ve 6 kilo. Pusetine artık sığmıyor. Bana oto koltuğu öneriniz var mı? Oto koltuğu alırken nelere dikkat etmeliyiz? Çok pahalı bir şey olmayan aynı zamanda güvenli önerebileceğiniz bir marka? Bir de memnun olmadığınız oto koltuklarını da yazarsanız sevinirim.

Britax romer cok emniyetli..

Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim, römar ı ben de duymuştum. Oto koltuğu fiyatları almış başını gitmiş, birazcık daha ekonomik bir şeyler bakıyorum başka önerebileceğiniz bir marka var mı?

Merhaba Arkadaşlar,

Kızım şuanda 8 aylık ve 6 kilo. Pusetine artık sığmıyor. Bana oto koltuğu öneriniz var mı? Oto koltuğu alırken nelere dikkat etmeliyiz? Çok pahalı bir şey olmayan aynı zamanda güvenli önerebileceğiniz bir marka? Bir de memnun olmadığınız oto koltuklarını da yazarsanız sevinirim.
Maxi cosi Tobi yüksek olduğu için bebek pencereden dışarıyı görebiliyor

Maxi cosi Tobi yüksek olduğu için bebek pencereden dışarıyı görebiliyor

Çok teşekkür ediyorum, onlar da en az 800-900 TL ama bulamazsam değerlendireceğim, ana kucağımız maxi cosi ydi. Çok memnundum.

Merhaba Arkadaşlar,

bende çok araştırdım alırken sağa bak sola baka, en sonunda bi arkadaş tavsiyesiyle heyner capsula 9-36 kilo aldım,isofix siz aldım ben ama çok emniyetli bağlama şeklini filan vidyolardan izle.
fiyatı uygun olsun diye orta sınıf isofix li alıcağına bunu tercih etmen daha mantıklı.

bende çok araştırdım alırken sağa bak sola baka, en sonunda bi arkadaş tavsiyesiyle heyner capsula 9-36 kilo aldım,isofix siz aldım ben ama çok emniyetli bağlama şeklini filan vidyolardan izle.
fiyatı uygun olsun diye orta sınıf isofix li alıcağına bunu tercih etmen daha mantıklı.

Alman malı sanırım, e bebekte ve babymall de göremedim ama nerelerde satılıyor?

Alman malı sanırım, e bebekte ve babymall de göremedim ama nerelerde satılıyor?

ben kliksa.com dan aldım en uygun fiyat ordaydı, ben alırken kampanya vardı.
ithalatcısı ozanithalat.com, burdanda fiyat alabilirsiniz telefonda veriyolar, sitelere göre daha uygun olabiliyo

Arkadaşlar konum günceldir. Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Bende çok arastirdim ve maxi cosi tobi aldım çok memnunum.geçen yıl hello baby. den 650 tl ye almıştık

bende wellegro kullandim. uzun yolada gittim. cok memnun kaldim. 110 tlye almistim. evdede anakucagi gibi kullandim. rahatti bence

bende wellegro kullandim. uzun yolada gittim. cok memnun kaldim. 110 tlye almistim. evdede anakucagi gibi kullandim. rahatti bence

Bu sizin dediğiniz ana kucağı yalnız ben oto koltuğu arıyorum. Ana kucağına artık sığmıyor.

Merhaba Arkadaşlar,

ben kızıma koala markalı oto koltupu
merhaba ben kızıma koala markalı oto koltuğu aldım. çokta memnunum. ben alırken fiyatı uygundu da arkadaşlarım da aynı koltuğu kullanıyorlar onlarda memnun.

Böyle şeylerde aslında vergi indirimi vs. olması lazım özendirici olması açısından... Ama haklısınız fiyatlar uçmuş durumda e malum şuan bebeğe baktığım için ücretsiz izinde olduğumdan fiyatın uygun olması bizim için önemli. Çok teşekkürler öneriniz için..
inş. ücretsiz izinden dönüşte işten çıkartmazlar.

Biz Romer trifix zebra dan aldık memnunuz.1000 tl di yazin.indirimde.her ne kadar oglum inat edip oturmak istemesede güzel.kaliteli.

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-27-16-38-32.png
    Screenshot_2016-01-27-16-38-32.png
    130,8 KB · Görüntüleme: 88
Canım mamamia biz çok memnunuz 230 almıştık

Back