• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi hem isteme hem söz oldu..

• Konu Sahibi Konu Sahibi efal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

efal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
13
0
86
İstanbul
merhabalar... 15 ekimde hem isteme hem de söz merasımım oldu.Gelirken güller ve karanfıllerden oluşan canlı bı çiçek getirdiler.. etraftakı bazı kişiler yapma çiçek olsaydı daha guzel olabıleceğini söyledıler.. sizin fıkrınız nedır bu konuda paylaşımlarınızı beklıyorum...

öncelikle hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin cnm.
benimde hem isteme hemde sözüm aynı gün olmuştu.
kocişimle birlikte canlı gül yaptırmıştık onu getirdiler. bende yapma istemiştim ilk başta, ilk gelecekleri için canlı çiçek olur denilmişti. çiçekçide aynı şeyi söylemişti..
sen etrafa bakma herkes ayrı bişey söyler . sen herzaman istedğini yap. içinde hiç bişey kalmasın
MutLuLukLaRa.s.

çok teşekkur ederım... benım içime çok sındı beğendım de çevreden bıkaç olumsuz şey duyunca ınsanın ıster ıstemez canı sıkılıyor...

evt. ille öyle şeyler olur zaten. ama takma boşweerr...
Herşey gönlünce olsun

senin icine sindiyse bitmistir olay. benim de isteme söz bir arada oldu, hatta gittim cicegimi ben sectim. farklı ciceklerden olusan bir aranjmandı daha sonra icerisindeki gülleri de kuruttum odamda saklıyorum.
dünya üzerindeki bütün cicekler gelse sana gene laf edicek insan cıkar onlara kulagını tıka cicegine bak mutlu ol sen , o laf edenleri de sevindirme bosuna kendini sıkıp, bırak onlar düsünüp düsünüp kıskanclıklarından catlayıversinler.

hayırlı olsun cnm önce.
benimde öyle olmuştu.
canlı çiçek getirmişlerdi.
sözde yapmaya gerek yok bence. insanların ne dediğine takılma mutluysan problem yoktur.
hem canlı olması daha güzel bence mis gibi kokuyrlar.
nişanda da yapma istemiştim sende öyle yaparsın hem canlısını hem de yapma çiçeğin güzelliğini tatmış olursun.
mutluluklar

aynen bende nişanımda yapma çiçek almıştık. salonuma uygun renklerde aldık. ikiside salonumda duruyolar opuyorumnanaktan

Selam kızlar bende dün sözlendimkaydirigubbakcemile2
Çok güsel bir çiçek sepeti getirdi aşkımmmmm..çiçeklerde canlıydı...Bende o şekilde kurutmayı düşünüyorum...Yapma çiçek olmazdı sanırım..Yani daha önce görmediğim için.
Seninde hakkında hayırlısı olsun tatlım...
Nişanın ne zaman?

canım önceLikLe hayırLı oLsun Rabbim tamamına erdirsin ins.
cicek yapmaymıs canLıymıs bunu konu edip sana söLeyen insanLArı anLamıyorum. bu kadar da ardına düsüLmez artık :olmaz:
nisanLım bana da sırf güLLerden oLusan büyük bi buket getirmisti.cok cok begendim. seninde icine sinmis sonucta bosver insanLarın dedikLerini.
tekrar tebrik ederim
:1hug:

ALLAH tamamına erdirsin hayırlı olsun canımbence en doğrusunu yapmışlar istemede canlı çiçek götürülür
peki çikolata yokmuydu:kedi:

canım beni istemeye geldiklerinde güller ve casablancadan oluşan güzel bi çiçek yaptırmışlardı... söz de sanırım canlı çiçek getirmeyeceklermiş... ama ikisi bi ara da olduğuna göre canlı olması daha iyiolmuş

Allah tamamına erdirsin inşallah... opuyorumnanaktan Ben her zaman canlı çiçekten yanayım.. plastik olanların ruhu yokki, o yüzden bir anlam veremiyorum yapma çiçeklere

Back