Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hem günlük kullanıma uygun, hem çok yapay durmayan hem de sivilce yapmayan bir ürün??

C

cpriolo

Ziyaretçi
merhaba kızlar siz bu işi biliyorsunuz diye sorayım dedim :) yüzümde genel olarak değil ama polikistik over den kaynaklanan agız etrafımda sivilcelerim var ve sivilceler asırı kırmızı ben ise asırı beyazım...bir de yanaklarımda cok belli olmasa da siyah nokta değil ama içi boş açılmış gözenek diyeyim işte öyle birşeyler var...bugune kdr sayılıdır yuzume degen pudra..ama yeter artık dedim ben de guzel görünen bir cilt istiyorumm..ama ne kullansam fondöten kapatıcı pudra fln?..bir de lise öğrencisiyim, ee haliyle okulda makyaj oldugunu cok belli etmeyecek ve sivilcelerimi artırmayacak bir ürün tavsiye eder misiniz?..fiyatı da cep yakmasa, malum öğrencilikk süper olur valla :) :):)

hayatım yaşın epey ufak sanırım
önce sivilceleri kurutmak ve cilt sorunlarına çare aramakla başla işe
kapatma, onlardan kurtul
sivilcelerden ve siyah noktalardan kurtulma yontemleri diye bir forumumuz mevcut
oradan yardım alabilirsin bitanem

17 yaşındayım.. :) forumu didik didik ettim ama bu dediklerimi bir arada barındıran bir ürün bulamadım...daha dogrusu bu tür özelliklere deginilmemiş :) bu yuzden yeni konu actm zaten :)

aynı yaştayız:) benimde cilt sorunlarım var ve kendimi bildiğim için kesin alışırım,bırakamam diye kapatıcılara bakmıyorum sadece iki allığım var ve onları zaman zaman kullanıyorum.ayrıca cilt ürünlerine korkuyla yaklaşıyorum bu konuda pek bir bilgim yok :KK43: ama bence sen kozmetikçilere gitmelisin oradakinler senin cildine göre kapatıcı verirler sana.

ben bir ürün denedim renkli nemlendirici diye geciyor ben fondeten yüzde yüz dogal çok hoş dogal duruyor hiç de agırlık yapmıyor yuzde eczaneden almıştım ama fiyati oldukca pahalı istersen bir arastir istersen "harmony and wellbeing NATURE'S " diye bir marka

fiyatı pahalı demişsin ama tam olarak ne kdr cnm?

60 milyon vermiştim canım alacakken bayagi düşünmüş kandimle mücade etmiştim sonuç olarak ögrenciyim boyutu da küçük 30 ml

renkli nemlendirici daha doğru bir tercih olur evet
fakat öyle aman aman bi kapaticilik bekleme
clinique'in renkli nemlendiricisini öneririm
kullanıyorum gayet memnunum
fiyati 58ytl idi sanırım

X