Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
slm benim bebeğim 4aylık ama doğdugunda mememi hiç almadı,doktorda bişey olmaz önce memeni sag ver,yıne isterse mama ver dedi ilkim oldugu için emmedikce ac kalmasın diye verdim.1bucuk aylıkken mememı emmeye basladı ama sol gögsumu almadı halada almıyo.şimdi emziriyorum sonra mamayı verıyorum.her2 saatte bi meme meeyı almazsa mama istıyo cok zararlı falan dıyolar canımda sıkılıyo ama ne yapıyım.ac kalınca aglıyo benım durumumda olanlardan cvp beklıyorummm
slm benim bebeğim 4aylık ama doğdugunda mememi hiç almadı,doktorda bişey olmaz önce memeni sag ver,yıne isterse mama ver dedi ilkim oldugu için emmedikce ac kalmasın diye verdim.1bucuk aylıkken mememı emmeye basladı ama sol gögsumu almadı halada almıyo.şimdi emziriyorum sonra mamayı verıyorum.her2 saatte bi meme meeyı almazsa mama istıyo cok zararlı falan dıyolar canımda sıkılıyo ama ne yapıyım.ac kalınca aglıyo benım durumumda olanlardan cvp beklıyorummm
ne zararı tatlım oluru öyle şey tabiki bebeğin aç kalmamalı. benim kızım 7 aylık ben emzirdim ama sütüm yetmedi doğduğundan beri mama içiyor. şimdi meme emmeyi tamamen bıraktı devam sütü ve ek gıda yiyor.
keşke emseydi çok iyiydi ama ne yapcan emmiyorsa.
bence mamaya devam sütünüde sürekli sağ ver ne kadar çıkarsa.
her kafadan bi ses cıkıyo bende ne yapacagımı şaşırdım,mama zararlıymış.ne yapayımki yani emmeye emmeye sütümde azaldı bugun piriç unu yedirmeye basladım bide kavanoz meyvelerınden biraz yedirdim.sağıyorum ama 30cc bile olmuyo.
benim de sütüm yetmedi ilk günden itibaren mama verdik önce sma gold,sonra da aptamil verdik dünde hero baby aldım bide onu deniyorum..oğlum 6 aylık 4.5 aylıkken emmeyi bıraktı hala üzülüyorum emmiyo diye. ek gıdalar 3. ayda başladım..
valla oğlum 3,5 aylıkhem emziriyorum hem mama veriyorum. hiçte zararını görmedim. aç kalıp ağlayacağına ne yapalım. günde birkaç sefer veriyorum. üzülme bişey olmuyor. sadece gaz yapıyor
benim de sütüm yetmedi ilk günden itibaren mama verdik önce sma gold,sonra da aptamil verdik dünde hero baby aldım bide onu deniyorum..oğlum 6 aylık 4.5 aylıkken emmeyi bıraktı hala üzülüyorum emmiyo diye. ek gıdalar 3. ayda başladım..
canım benim bebişte 3. aydan sonra az kilo almaya başladı doktor ek gıdaya erken başlattı mama önermedi 6 aylık ve 7 kilo az yani mama verseydi biraz kilo alırdı benimkiemmek istemiyo şu sıralar ek gıdayı güzel yiyodu çokmu geldi ne beni bırakıcak diye korkuyorum iy seninki bırakmamış hem meme hem mama ver güzelim ikiside yararlı seni almasaydı kötü olurduda. ne güzel emiyomuş nasibi neyse o napalım bende ek gıdayı kestim baktım günde 3 kere falan emeye başlayınca inş geçer bu durumu..