• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler hem düzleştirici hem maşa

alamelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
52
0
36
Ankara
arkadaşlar ben hem düzleştirci olarak kulanabileceğim hemde bukle yapabilecegim bir alet arıyorum önerebileceğiniz marka var mı acaba bende roventa respect var ama onunla yapamıyorum bukle başka fiyatcada uygun bir marka söyleyebilir misiniz :26:

arkadaşım almıştı 80'e remington s1051 sleek & curl ince olanında güzel yapıyo ama ben ayrı ayrı almaktan yanayım düzleştiriciler bana göre çok iyi bukle yapamıyo
Bende düzleştirici olarak phılıps proXL HP8350 kullanıyorum gerçekten çok güzel maşamda phılıps

babyliss st88e pro230 ince plaka bukle yapabilirsin.bende ondan alicam:68:

arkadaşım almıştı 80'e remington s1051 sleek & curl ince olanında güzel yapıyo ama ben ayrı ayrı almaktan yanayım düzleştiriciler bana göre çok iyi bukle yapamıyo
Bende düzleştirici olarak phılıps proXL HP8350 kullanıyorum gerçekten çok güzel maşamda phılıps

80 e nereden almış acaba? ben o fiyata bulamadım aynı markayı :(

düzleştiricinin plakaları ne kadar ince olursa o kadar rahat sarılıp bukle yapılıyor evet...özellikle kısa saçlar için büyük rahatlık oluyor ince plakalar....3 gün önce braun un satin hair 5 multistyler makinasını aldım düzleştirici olmanın yanısıra makinenin plakaların hizasındaki dışyüzeylerindeki olukları sayesinde saç sarılıp bukle de yapılabiliniyor...şöyle bir üstünkörü bukle yapmayı denedim...ilk izlenimlerim olumlu...makine çabuk ısınıyor bekletmeden....

Back