merhaba kızlar internette gezerken gözüme çarptı.mucize gibi bir krem ismini vermem doğru olmaz sanırım.kremi sürüp 7-8 dk bekliyormuşsun sonra nemli bezle silip ılık suyla yıkıyormuşsun.ağda gibi geç çıkıyormuş üstelik daha seyrek çıkmasını sağlıyormuş.8-18 ay düzenli kullanım sonundada tamamen yok oluyorlarmış.en büyük avantajıda ciltte tahriş yapmıyormuş(benim cildim çok hassas çünkü)ve kokusuda yokmuş. ya kızlar bana para tuzağı gibi geldi ama inanmayıda çok istiyorum.acaba aranızda bu ürünü yada benzer bir ürün kullanan oldumu?lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız.bu arada fiyatı 59 lira sizce denemeye değermi?tv dede reklamı varmış bu ürünün.
sanırım o ürünü biliyorum ben aslında benzer bir ürünü bende aldım kullanıcam inşallah.dediğiniz krem yeşil kapaklı bir krem kutusunda mı? yeni çıkan bir ürün olması lazım.eğer oysa methini çok duydum.kullanan kişi ki kendisi estetik uzmanı çok memnun kaldığını söylemişti bana.bende kullanıcam ama heniz fırsatım olmadı.kullanınca sonucunu paylaşırım.ama inşallah halleder.çok umut bağladım bu ürüne
athomcum çok teşekkürler bilgi için.peki senin kıl yapın nasıldı yani inatçımı kalınmı yoksa daha seyrekmiydi?birde hangi bölgede kullandın acaba?son sorumda daha önce tüy azaltıcı başka bir ürün kullandınmı?ben bioder,karınca yağı ve kreminide kullandım ama pek bişey değişmedi.
athomcum çok teşekkürler bilgi için.peki senin kıl yapın nasıldı yani inatçımı kalınmı yoksa daha seyrekmiydi?birde hangi bölgede kullandın acaba?son sorumda daha önce tüy azaltıcı başka bir ürün kullandınmı?ben bioder,karınca yağı ve kreminide kullandım ama pek bişey değişmedi.
biz böyle ne paralar verdik ama giden hep paramız oldu kıllarımız yine bizimle
köküyle gelir tüyler diyo
doğru mu acaba yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?