• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem döküyor hem azaltıyor

mavis81

acının ödülü deneyimdir
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
2.997
14
318
İçel Mersin
merhaba kızlar internette gezerken gözüme çarptı.mucize gibi bir krem ismini vermem doğru olmaz sanırım.kremi sürüp 7-8 dk bekliyormuşsun sonra nemli bezle silip ılık suyla yıkıyormuşsun.ağda gibi geç çıkıyormuş üstelik daha seyrek çıkmasını sağlıyormuş.8-18 ay düzenli kullanım sonundada tamamen yok oluyorlarmış.en büyük avantajıda ciltte tahriş yapmıyormuş(benim cildim çok hassas çünkü)ve kokusuda yokmuş. ya kızlar bana para tuzağı gibi geldi ama inanmayıda çok istiyorum.acaba aranızda bu ürünü yada benzer bir ürün kullanan oldumu?lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız.bu arada fiyatı 59 lira sizce denemeye değermi?tv dede reklamı varmış bu ürünün.

ya keske adını da yazsanız yada özelden mesaj atsanız :)
ne de olsa bi çok ürünün adı yazıyo forumda
merak ettim şimdi

ne ilginc.. lazer epilasyon dgl de krem epilasyon sanki... bilemiyorum, bende ogrenmek istiyrm urunun adini, belki sitelerden bakariz ne olduguna.. secretlov'un dedigi gibi banada ozelden msj at ;-)

kızlar ismini yazıyorum umarım bir problem olmaz''epilactiva tüy azaltıcı inceltici krem'' zaten kendi siteside var.hiç kullanan yokmu ya: ((

ya belki denemeye değerdir ama bence çok para. bi de insan emin olamıyorki sonuçta herkesin cilt tipide farklı tüy yapısında. bu gibi şeyler bazılarında etkili olurken bazılarında hiç işe yaramayabiliyor. seansları uygun epilasyon araştırıyorum bende, ona gitmeyi düşünüyorum

merhaba kızlar internette gezerken gözüme çarptı.mucize gibi bir krem ismini vermem doğru olmaz sanırım.kremi sürüp 7-8 dk bekliyormuşsun sonra nemli bezle silip ılık suyla yıkıyormuşsun.ağda gibi geç çıkıyormuş üstelik daha seyrek çıkmasını sağlıyormuş.8-18 ay düzenli kullanım sonundada tamamen yok oluyorlarmış.en büyük avantajıda ciltte tahriş yapmıyormuş(benim cildim çok hassas çünkü)ve kokusuda yokmuş. ya kızlar bana para tuzağı gibi geldi ama inanmayıda çok istiyorum.acaba aranızda bu ürünü yada benzer bir ürün kullanan oldumu?lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız.bu arada fiyatı 59 lira sizce denemeye değermi?tv dede reklamı varmış bu ürünün.

sanırım o ürünü biliyorum ben aslında benzer bir ürünü bende aldım kullanıcam inşallah.dediğiniz krem yeşil kapaklı bir krem kutusunda mı? yeni çıkan bir ürün olması lazım.eğer oysa methini çok duydum.kullanan kişi ki kendisi estetik uzmanı çok memnun kaldığını söylemişti bana.bende kullanıcam ama heniz fırsatım olmadı.kullanınca sonucunu paylaşırım.ama inşallah halleder.çok umut bağladım bu ürüne :3:

ismini yeni gördüm ürünün.bir sorun olacağını zannetmiyorum.bi çok kişi bir çok ürünün adını yazıyo.benim bahsettiğim ürünün adı marvel.ancak bu ürün daha bi iki hafta önce çıkmış.bundan önce bodyclean diye bi ürün varmış.yine aynı firmanın ürünüymüş.ben onu kullanıcam.fiyatı birazdaha ucuzdu da :D

sanırım o ürünü biliyorum ben aslında benzer bir ürünü bende aldım kullanıcam inşallah.dediğiniz krem yeşil kapaklı bir krem kutusunda mı? yeni çıkan bir ürün olması lazım.eğer oysa methini çok duydum.kullanan kişi ki kendisi estetik uzmanı çok memnun kaldığını söylemişti bana.bende kullanıcam ama heniz fırsatım olmadı.kullanınca sonucunu paylaşırım.ama inşallah halleder.çok umut bağladım bu ürüne :3:

umarım işe yarar canım denedikten sonraki yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşımolumunekankayizsmile

kızlar ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum epilactiva yı...yine buradan okuyup almıştım sanırım...tüy dökücü kremi ve tüy geciktirici ,inceltici losyonunu bir arada almıştım..tüy dökücüyü kullandıktan sonra losyonunu sürüyorum, birkaç kez uyguladım ürünü...tüy dökücü kreminden mucize beklemeyin derim ben,evet tüyleri döküyor ama tahriş etkisi yapmadıgı pek dogru değil..(benim cildim de hassas diye reklamına bakarak almıştım...) ama losyondan çok memnunum...ben epilatörle normal epilasyonumu yaptıktan sonra losyonu guzelce yedırerek kullanıyorum ve tuylerım ınanılmaz derecede ince e seyrek cıkmaya başladı hatta epilasyon zamanımın şimdiye çoktan gelmiş olması gerekirdi ama o kadar inceler ki bayrama kadar benı ıdare eder,bayram öncesi alırım...diye düşünüyorum..kısaca tüy dökücüden mucize beklemeyin ,normal bir tuy dökücü niyetıne kullanacaksanız alın(ki ona da o kadar para vermeye degmez...) ama tüy inceltici ve geciktirici losyonu normal epilasyonunuzdan sonra kullanın bence...denemeye değer...
(umarım çok karışık yazmamışımdır...)

athomcum çok teşekkürler bilgi için.peki senin kıl yapın nasıldı yani inatçımı kalınmı yoksa daha seyrekmiydi?birde hangi bölgede kullandın acaba?son sorumda daha önce tüy azaltıcı başka bir ürün kullandınmı?ben bioder,karınca yağı ve kreminide kullandım ama pek bişey değişmedi.

arkadaşlar birde beany bir üründen bahsaetmişti ama ben ismini hatırlıyamıyorum fiyatı 75 tl dı.onun çok başarılıolduğunu söylüyordu.aranızda onu hatırlayan varmı?

athomcum çok teşekkürler bilgi için.peki senin kıl yapın nasıldı yani inatçımı kalınmı yoksa daha seyrekmiydi?birde hangi bölgede kullandın acaba?son sorumda daha önce tüy azaltıcı başka bir ürün kullandınmı?ben bioder,karınca yağı ve kreminide kullandım ama pek bişey değişmedi.

canım benim kıl yapım orta karar ..diyelim yani ne cok inatçı ne de çok seyrel..bakınca göze batmayan hafif kumral yapıda tüylerim var ama az da sayılmazlar..ben ürünü kol bacak bir de genital bölge üst kısmında kullandım (genital bölgede kullanmayın deniyor ama dermatolog bir tandıgımın tavsiyesiyle iç kısımlarda değil üstlerde denedim...) pek seyrelme olmadı tabi... ama dediğim gibi losyondan memnun kaldım..daha önce ben de bir dönem bioder bir de kartınca yagı+ kremi kullandım (karınca yagı kreminin adı gutto idi...) ama seyreltip inceltme konusunda hiçbiri gözle görülür bir fayda sağlamadı bu losyon kadar...
özetle ben normal epilasyonumu epilatörle yapıp losyonu kullanıyorum,krem de bir köşede kaldı onu da acil durumlarda bazen kullanıyorum canım..umarım yardımcı olmuşumdur...

canım benim tüylerim orta kalınlıkta diyelim yani ne cok kalın ve ınatcı ne de oyle çok seyrek...daha önce bioder kullandım bir dönem,bir ara da karınca yağı ve gutto nun karınca kremını kullandım ama hiçbiri bu losyon kadar etkili olmamıştı...ben kol,bacak bir de genital bölgenin üst kısmında kullandım ürünü...genital bölgede kullanmayın deniyor ama bir dermatolog tanıdıgımızın tavsiyesiyle sadece üst kısımda kullandım,ama dediğim gibi tüy dökücü krem öyle pek te etkili olmadı,hatta burada eski konularda epialctiva ile ilgili başlıklar açılmıştı orada da yazdım pek emnun kalmadım tuy dokucu kremınden dıye...ama losyonu bence harıka,ben epilatorle epilasyonumu yaptıktan sonra losyonu kullanıyorum ,tüy dökücü kremi de bir köşede kaldı,onu da acil durumlarda kullanıyorum cnm..umarım yardımcı olabilmişimdir...

Back