Hem de ne dert bendeki..iki yıllık sevgilisini iki ayda unutur mu bir insan. hiç mi özlemez ?

dadada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
14
0
34
Erkek arkadaşımı 2 yıl ilişkiden sonra bıraktım. ama sebep ondan kaynaklanıyordu. sürekli işi ciddiye bindirmeyi erteliyordu. Kendine göre mantıklı bana göre saçma bahaneleri vardı. Şu an üzülüyorum. bitti ve o da aramıyor. Kırıldım ailem var benim de cevrem de var. askerlik meslek hiçbir sorun yok. söylediği tarih ne zaman gelse tekrar erteliyordu. Ben de bitirdim. Özlememiştir değil mi dönmediğine göre. Ben o kadar pohpohladım ki. kıymetlendirdim. İsterdim ki arasın üstüme düşsün gerekirse 5-6 saatlik yolu çeksin gelip beni ikna etsin. ama olmadı. unutmustur değil mi?

Demekki oda ayrılsan diye gözünün içine bakıyormuş. Ayrılınca rahatlamış herhalde ,bir süre daha üzerine düşme kendi yolunu çizmeye çalış

Ayol işi gücü olmayan adam üzerine düşsün ne olacak?
Hoşuna mı gidecek yanlış bir adamla ilişki kurmak?

çoktan unutmuştur, yeni sularda yüzüyodur..
sende hayatına bak arkadaşım,
gidenle ilgili hyal kurma..

Canim hakkinda hsyirlisi olsun..kafasina dank eder umarim..ben naptim der, sen durusunu koru, seviyorsa zaten geri donecektir.bazen boyle esseklesebiliyolar

benimle aynı durumdasın bazen afakanlar basıyo ama idare ediyorsun. sızın 2 ay olmus benımkı 1 ay oldu
en önemlisi kendı kendını kontrol etmek geçiyor herşey unutmuyorsunda hafifliyor.
bıde bı yerde okudum hep dıyorum kendı kendıme artık bana ait değil gerceği kabul etmek lazım dıye .
erkeklerde ınsan unutmamıstır tabı ama bısey basta olursa olur olmuyosa zaten sınyallerını verır olmıyacağınında bız kadınların işine gelmez anlamak ıstemeyız. zamanla gecıyor hersey

aramazsa aramasın...sende artık üzülme..vardır herşeyde bir hayır..

bence 2 ayda unutmamış öncesinde kafasında bitirmiş ya da hiç ciddiye almamış

aynı durumdayım diyebilirim :)
ama ben beklemiorum. zaten tekrar olsunda istemiorum. bazen iyiki ayrılmışız bile diorum. biliorumki ayrılmasaydık çok yerdik birbirimizi. daha çok zarar verir yıpratırdık.
sende düşünmemeye bak. özlesede özlemesede bunları biz hiçbizaman bilmicez.
senin gibi bende çok kaldırdım bi tarafını. ayrıldık adam özüre tenezzül etmedi. kendimden utandım sonra. güzelim gururumu yerlere paspas edişimden.

şimdi ararmı dönermi dönmezmi umrumda değil. bi kıyafete aşık oluorum mesela :) yada bana henüz bi bakış atmamış bi adama :) çok eğlenceli oluo inan.
yeni birini istemiorum olsa bile kaçarak uzaklaşırım sanırım öyle köreldim. ama onu düşünmek istemediğimden böyle ufak şeyler buluorum mutlu olabilmek için.

Bence evlenmek istemiyordu kesinlikle sizden ayrılınca bir rahatlama oldu tam oldu suanda kafası rahat bence ama evliligi düsünürse geri dönebilir

unutmuyor canım sabret arayacakdır er yada geç bende 2 senelik ilişkim 1 senesi nişanlı olarak geçti. hiç aramadı ilk başlarda 5 ay sonra bir mesaj sessiz telefonlar.numaram değişti. yine 2 ay sonra dükkanımı arayıp sesimi dinlemeler. sadece bekle mutlaka arıyor.hayırlısı olur inşallah ama benimki birgün arıyor mesajlar atıyordu bende karşılık veriyordum ertesi gün yazmam allah yolunu açık etsin diye başlıyordu. biz gibi düşünemiyor onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…