Hem çok kaliteli giyinip hem çok şık olabilirsiniz; En güzel marka hamile kıyafetleri

Castefella

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
1.852
88
688
Görsin Maternity large beden hamile bluzları tanesi 20 TL yeşil olanın yerine kremit olan rengi elimde mevcut sadece 2 kez giyinildi tertemiz ve sorunsuzdur orjinal ürün resmini yarın ekleyeceğim model çok güzel görün isredim.Eki Görüntüle 860579

Gör&Sin Maternity marka large beden hamile bluzları, tanesi çok uyguna satışta; 20 TL yeşil olanın yerine kremit olan, kırmızı olan yerine lacivert kırışmayan kumaştan rengi elimde mevcut sadece 2 kez giyinildi tertemiz ve sorunsuzdur orjinal ürün resmini ilk fırsatta ekleyeceğim Bendekinin yakası bu kadar kapalı değil doğrusu modeli çok güzel yine de üzerinizde duruşunu şimdiden görün istedim:) Gör&Sin Maternity marka lacivert önü bağcıklı hırka 25 TL Çok kısa değiller, isterseniz ölçerim. Eki Görüntüle 860604 Eki Görüntüle 860605

Resimleri yüklemeyi defalarca denedim hep sorun oldu şimdi de sayfada direk gözükmüyor tıklayınca açılıyor 1 saattir mesaj yazmada da problem var ilk mesajı da sırf bu yüzden güncelleyemedim:( admin ilgilenebilir misiniz sorun nedir şu an forum sayfasında?

Son düzenleme:
Sadece 1-2 kez giyinildi pırıl pırıl siyah renkte hamile tişörtü penyesi çok güzel ve rahat. Mağazada 50 tl iken 20 tl.ya alabilirsiniz.
$Screenshot_2013-11-14-01-12-22-1.png Bu şirin bebekli tişört ile çok neşeli bir hamile olacaksınız. Yumuşacık ve esnek yapısı ile 9. ayınıza kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Esprili hamile tişörtü arayanlar için ideal...BASKILAR SU BAZLI OLDUĞU İÇİN KANSOREJEN BOYA İÇERMEZ!

Hatırlarsanız "Bir çocuk sevdim" dizisindeki Mine hamileyken bu modeli giyinmişti bayılmıştım:) Large beden gri kahve kareli önde kemeri var arkada bağcığı... Bana büyük ve uzun geldi sadece 1 kez denedim dolapta yepyeni şekilde sahibini bekliyor 50 TL $Screenshot_2013-11-13-15-31-33-1-1.jpg

Tek parça yumuşacık ve rahat 9 ay boyunca kullanabileceğiniz large beden pırıl pırıl saten kurdele bağcıklı içindeki beyaz gömlek gibi duran kısmı minik narin çiçek desenli çok şık triko sadece 2-3 kez giyindim 30 TL
$Screenshot_2013-11-13-15-27-14-1.jpg

Ebru Maternity marka harika bir elbise daha... XL beden olduğu için bana büyük geldi ama çok şık ve güzel bir kumaşı olduğundan serin havalarda 3-4 kez giyinmişimdir, inanılmaz rahat:) sadece 45 TLya dilerseniz İst.içi elden de teslim alabilirsiniz.
$dlk.jpg

Ebru Maternity marka muhteşem bir jile, o kadar şık ki bayılmayan kalmayacak:) Large beden 60 TL yepyenidir önündeki kurdelenin üzerinde minik minik gülleri vardır boyunu kendinize göre ayarlayabilirsiniz ben yılbaşına doğru giyinmiştim sıcak tutsun diye kısaltmadım.
$jile.jpg

Mudo marka large simli çok rahat triko süper güzel duruyor üzerinizde ufak tefek bazı yerlerden simli ip çıkması olmuş ama belli olmuyor 30 TL doğumdan sonra da kullanabilirsiniz çünkü Mudo'nun yılbaşı için ürettiği mağaza satış reyonundan almıştım kalıbı geniş olduğu için bana ve bebişime yaradı:) Bunun altına da Gebe marka large beden beli lastikli siyah triko etek 25 TL Bana biraz büyük geldiği için toplanmış resim çekilirken...Bu arada bazı arkadaşlar sormuş hamile kaldığımda 40 beden giyiniyordum en son doğuma girerken üzerimde 42 beden hamile kot pantolonum, L beden de hamile bluzum vardı:) Ama doğumdan sonra 3-4 ay 42-44 arası normal reyondan pantolon almıştım şimdi 40-42 arası bedene geri döndüm çok şükür..
$bebiko.jpg $mudogebe.jpg

hepsi şıkk ilgilenirdim eğer 38 beden olsalardı bana büyük maleseff:43::43:

Ebru Maternity L/XL arkası fırfırlı siyah incecik trikodan hamile yeleği o kadar şık ki... İçine her renk bisiklet veya balıkçı yakayla çokk güzel oluyor 2 kez giyindim çünkü bana boyu uzun geldi yelek olarak... Yepyenidir kaçırmayın bu fiyata 25 TL
$20131114_135135.jpg $20131114_135113.jpg

LCW marka 42 bdn çok rahat edeceğiniz beli ayarlamalı lastikli oldugundan lohusalık döneminde de birkaç kez giyindiğim hamile pantolonu rengi resimdekinden daha canlı ve sorunsuzdur. Arkasında cepleri vardır. Yarı fiyatından da ucuza 20 TL toplu alımlarınızda indirim yaparım siz tüm sayfalarımı inceleyin:)
$42k.jpg

Çok şık duruyor siyah bir pantolonun üzerinde hayal edin bu tatlı sarı rengi:) Harika bir kumaşı var asla kırışmaz Tertemizdir, çok az giyindim ince trikodan çan modeli, 38 bdn ama son aya kadar çok rahat edersiniz Önündeki düğmeli yakası çok güzel duruyor, arkasında da şık pilesi var sadece 15 TL

$20131114_134825.jpg $20131114_134852.jpg $20131114_134831.jpg

Son düzenleme:
Sevgili admin, bu konuyu bit pazarı bölümüne taşıyabilir miyiz? Burada pek dikkat çekmiyor sanırım. Yeni ekleyeceğim ürünleri de oraya eklerim, teşekkürler.

Hepsi bir iki kere giyinilmis pırıl pırıl ürünlerdir süper indirimde yaparim kaçırmayın:)

Yilbaşına özel tüm ilan sayfalarimda 50 tl üzerine kargo benden üstelik herşey % 10 indirimli:)

Back