• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem çalışıp hem üniversiteyi kazanmayı başaran varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 024
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

024

..alnımın yazısı yarim..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.291
817
123
İstanbul
biraz motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar,varmı aranızda ben hem çalışıyordum hemde iki arada bi derede ders çalışıyordum ve şurayı kazandım diyen,içimde kalan fakülteli olabilme uhdesini ölmeden gerçekleştirmek istiyorum ama çalışmakda zorundayım çalıştığım sürece olmazmı,insan istedikden sonra herşey olur derler ama başarı hikalerini duymaya ihtiyacım var heralde..

biraz motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar,varmı aranızda ben hem çalışıyordum hemde iki arada bi derede ders çalışıyordum ve şurayı kazandım diyen,içimde kalan fakülteli olabilme uhdesini ölmeden gerçekleştirmek istiyorum ama çalışmakda zorundayım çalıştığım sürece olmazmı,insan istedikden sonra herşey olur derler ama başarı hikalerini duymaya ihtiyacım var heralde..

Siz kendi elinizle yazmışsınız zaten buraya. :) 'İnsan istedikten sonra her şey olur.' Eğer siz 'Asla yapamam' diye düşünürseniz zaten maça 4-0 yenik başlarsınız. 'Yapacağım,inanıyorum' deyin,kendinize güvenin. Birçok insan var. Ne şartlarda kazanıyorlar üniversiteyi. Hem de çok iyi okulları ve çok iyi bölümleri kazanıyorlar. Siz neden yapamayasınız? Ya da hepimiz neden yapamayalım? Başarılar.:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
her akşam iki saat çalışsan ve bunu sürekli yapsan bile üniversite kazanabilirsin.
ama hangi bölümü istiyorsun hangi bölüme yönelimlisin onu bilmek gerek

Back