• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem burun hem meme buyutmede cok iyi doktor

Chapter1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
83
16
8
Istanbuldayim kizlar acil yardima ihtiyacim var ameliyat olan olmayan her turlu tavsiyeye ihtiyacim var para onemli degil doktor iki operasyonda da iyi olmaliii... Ne dersiniz??

Canim istanbulda süleyman taş ı oneririm kesinlikle.ne yaptigini bilen ve cok yetenekli bi cerrah:KK52:fiyat konusunu bilmiyorum ben cok once ameliyat olmuştum ama benden sonra butun aile ve arkadaslarim suleyman hocaya ameliyat oldu hepsi cok memnun:KK54:

Ay harikasin sonunda cevap veren bir oldu hemen arastirip randevu aliyorum :) cok tesekkurler

Konuyu şimdi gördüm görüştünüz mu bilmiyorum ama benim de 28 inde ameliyatim var süleyman beye. Randevuda yapacağı şeyleri o kadar güzel anlattı ki içim çok rahat ameliyata girmeden. Burun ameliyati olacağım bu arada.

aynen, ben de bunun ankara versiyonunu ariyorum hem burunda hem de meme buyutmede cok iyi bir doktor ankarada kim var, tecrubesi olan?

ama bu dr da istanbulda.. Ankara da hem meme buyutme hem de burun estetik kombine ameliyat olan kimse yok mu? tecrublerinize ihtiyacim var.

Istanbuldayim kizlar acil yardima ihtiyacim var ameliyat olan olmayan her turlu tavsiyeye ihtiyacim var para onemli degil doktor iki operasyonda da iyi olmaliii... Ne dersiniz??
okadar araştırdım bence istanbulsa ayşegül sivri sadece netten araştırdığım kadarını söylüyorum istanbulda olsaydım mutlaka görüşeceğim bir doktor

Merhabalar.
Ben bir konu açmıştım ama cevap yazan olmadı malesef.
İstanbul esteworld te çalışan Dr.Şener KÜÇÜK hakkında bilgisi olan var mı???

Back