Hem bebeğini emziren hemde kilolardan kurtulmaya çalışan varmıı

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
Kızlar merhaba ben 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve tahmin edersinizki 4 aylık gibi göbeğim var hafif bol giyince belli olmuyor ama geçen gün beyaz licralı bir bluz aldım almaz olaydım nasıl sinir oldum göbek çıkınca . şimdi sormak istediğim hem sütün kalitesini bozmadan hemde zayıflayabilmek için nasıl beslene bilir yardım lütfen yaza trakya'ya bu göbekle gitmek istemiyorummm ÇOK CıDDı KAFAYA TAKTIM MıNıK BEBEĞıMıM ARABASINI SALINA SALINA GÖBEĞı ıÇıME ÇEKMEDEN YÜRÜTMEK ıSTıYORUM.

Son düzenleme:
canım benım benımde 2ay oldu dogum yapalı.aynı durum bende de mevcut.göbegım aynı duruyo.üstüne catlaklarımla kala kaldım o kadar ıstıyorum ki zayıflamayı.ama sütüm azalır die yapamıyorum rejım .ki rejım ypmak degıl deli gibi tatlı ıstıyo canım.gunde 3kez gofret yıyom.(( kendıme 1 yıl verıyorum 55 kılo olmalıyım.şimdi 62 yım.senın ne alemde kılon?

aslında bolcana su içilse ve gereksiz karbonhıdrat alınmasa kesin verlir ama su an gece bile uyanıo tatlı arıyorum.tatlıyı kesip meyve tüketsem de düşerim ama olmuyoooo( yazı düşünüyorum kara kara

ya benım erken doĞum rıskım var dıye doktorum bol bol bılav makarna ekmek yememı ıstemıŞtı bebek kılolu olsun dıye ÇÜnkÜ her an doĞurabılırdım bu yÜzden hamıleyken hıÇ dıkkat etmedım yememe, 62 kılo ıle hamıle kaldım 82 ıle doĞuma gırdım Şuan 70 kıloyum aslında gÖstermıyorum herkez ıyısın dıyo ama bı de tabı onların gÖrmedıklerı var...

ben de 2 ay once sezeryanla dogum yaptim gobegim cok kalmadi dogumda 11 kilo gitmis ama yine de biraz goek var emziriyorum ama kilo da vermek istiyorum ..bu yuzden bol bol yuruyus yapiyorum kizimla beraber havalar iyi olunca.yediklerime de dikkat ediyorum ekmek,hamur isi,tatli yemiyorum...5 kilom kaldi hamilelik oncesi kiloma donmem icin...o da gidecek insallah.

benim bebek 5.5 aylık ilk iki ay gram gitmedi emzirdiğim için hiç kısıtlamıyorum yememi ama son dört aydır her ay bi kilo gidiyo 4 kilo verdim hiç bişey yapmadan sanırım emzirdiğim için gidiyo yani gayet iyi yiyorum valla :1rolleyes:

valla çok zor kilo vermek düzenli beslensem ve sağlıklı yada şu tatlıyı çıkarsam hayatımdan olcak ama ne mümkün

işte oo atıştırmalık tatlılar adamı mahfediyo internette emziren anneler için bi diyet buldum bu gün başladım ama öyle kuralı kuralına uygulamıyorum tabi ekmeği azalttım bir de günde 2 öğün nesfit mısır gevreği bakalım nolcak

canım bence daha erken rejım için.1 sene ver kendıne ben ole yaptım.yanı bu yaz zaten olmaz ama bi daki yaz evlendıgım kıloya düşücem inşallah.ki ben istersem oluyo daha oncede 13 kılo verdım cunku.o yuzden emzırırken ıyı beslan boşver nesfit falan.sonucta daha 6 ay olmadı bile dogum yapalı biz.hoş kendini huzursuz hissedıyosan yapıcak bilşey yok ama bu geçici duruma biraz daha dayanabilirim en azından bebişim için.

yok be canım diyet dedidiğim çok sıkı bi diyet değil zaten bilav makarna zat5en yiyorum hem bşi söyliyeyimmi diyet yapıyorum diye daha sağlıklı besleniyorum sabahları mesela haşlanmış yumurta kaşar domates kepek ekmeği önceden bunu bile yapmıyodum koca bi tabak patates kızartması sosis karışık hemde sabah sabah hangi daha sağlıklı sen söyle mısır gevreğinide zaten midem kazındığında yiyorum önceden olsa yarım ekmek arasına peynir salam domatez yerdim sırf açlığımı bastırsın diye ben ce böyle çok güzel ve sağlıklı

bebeğini salla ayakta, sallarken de ellerini tut, iyice alıştır, eğil yani yarı mekik çeker gibi saatlerce dur gün içinde.gör bak göbüş kalıyomu:))

Sevgili Gamren bende senin gibiyim:) kısırlık ve infertilite bölümünde bi doktor var, soruları cevaplayan, o yazmıştı, çörekotu her yemekten yarım saat önce 1 kaşık yeyin diyordu, ayda 6-8 kg verirsiniz diyor, denicem bakalım inşallah işe yarar... emzirmeniz engel değil diyor..

ya arkadaşlar emzirirken kilo vermek o kadar zor ki! insan emzirdikten sonra nasıl acıkıyo öyleeecokacimcoook
bişeyler yedikten sonra yani karnım tokken karar veriyorum az yiyim vede çokk su içeyim diye. ama acıkınca unutuyorum valla:tomato: amaaaann ne yapayım ya 2 ay oldu dogum yapalı zaten.veririz inşallahkaydirigubbakcemile2

eğer süte zararı yoksa denemekte fayda var.. Herşeyi deneye deneye deneme tahtası olduk:))

cörek otu mu?ilk kez duyuyorum.ben de deneyeyim bari ooofff eski pantolonlarimi giymek istiyorum artik(

5-6 kilom kaldı doğum sonrası. oğlum da 5 aylık oldu. uzun boylu diyet yapamam malum süt meselesi. ama dikkat ediyrum kendimce. yalnız benim kilo tamamen göbekte nerdeyse. diyetle olcak mesele değil. karın eritici bişeyler yapmalı ama nasıl fırsat bulunur bilmiorum...

çörekotu mantıklı geldi deneyelim bakalım. biraz da mekik çekebilirsem tamamdır...

tam link verebilirmisin, ben bulamadımda.
yada daha fazla bilgi.

merhaba bende doğum yapalı 5 ay oldu 23 kilo almıştım hamileliğimde. 15 kilosunu verdim günde 3 litre su en az. şekerden kaçın mümkün olduğunca.ama son 3 aydır 3 kilo gitti yani ayda 1 kilo falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…