Hem ara kanama hem adet gecikmesi

gecmis olsun,siz muradiniza ermişsiniz,inşallah sıkıntısız alırsınız bebeğinizi kucağınıza darısı da bana inşallah :)

gecmis olsun,siz muradiniza ermişsiniz,inşallah sıkıntısız alırsınız bebeğinizi kucağınıza darısı da bana inşallah :)

victoryvivi çok doğru bir yere değinmiş. Ben de aynı şeyleri söyleyecektim sana. Eklemek istediğim bir şey var sadece. Pıhtılaşma testi deyince PLT ile karıştırılıyor ve pıhtılaşma için PLT'ye bakılıyor genelde. Sizin yaptırmanız gereken 6 lı Trombofili paneli testi, Protein S ve Protein C testleri. 6 lı trombofili Paneli testi genetik bir test. PLT değerin normal çıksa da bu genlerinde bozulma varsa hem gebe kalmada hem de gebelikte sorun yaşanabiliyor...

teşekkür ederim hepsini not alıp öyle gideceğim doktora,bunu, bunu,bunu yaptırmak istiyorum diyip siralayacagim hepsini.bakalım inşallah hayırlısı

Yumurta catlarken de kanama olabiliyor.
13 undeki kanama catlama kanamasi olabilir, otomatikman adet ileri tarihe atar

Yumurta catlarken de kanama olabiliyor.
13 undeki kanama catlama kanamasi olabilir, otomatikman adet ileri tarihe atar
bilemiyorum ki,doktora gittim karnımdan baktı, geç döllenme olabilir kan da bakalım dedi kan verdim geldim, sonucu pazartesi göstericem artık.nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…