• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem antibiyotik hem antidepresan içtim bir şey olur mu?

onlyexceptionspnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
15
2
86
Adana
Normalde antidepresan kullanıyorum gece uyumadan antibiyotik içtim ilacım bittiği için de dramamine ilaç aldım uyku yapsın diye de iki tane içtim şimdi de korkuyorum bişi olur mu hem antibiyotik hem iki tane dramamine yani en fazla deliksiz uyursam problem değil onun dışında bişi olur mu çok korkuyorum

Normalde antidepresan kullanıyorum gece uyumadan antibiyotik içtim ilacım bittiği için de dramamine ilaç aldım uyku yapsın diye de iki tane içtim şimdi de korkuyorum bişi olur mu hem antibiyotik hem iki tane dramamine yani en fazla deliksiz uyursam problem değil onun dışında bişi olur mu çok korkuyorum
ED49156D-B858-4D43-9173-AC5CEF34581D.jpeg

Bazı şeyler yapılmadan sorulsa daha iyi.
Dramamine antidepresan yada uyku ilacı değil. Bulantı baskılayıcı bir ilaç. Gebelikte dahi kullandım. Siz yan etki olarak uyku yaptığı için kullanmışsınız zaten. Öyle mide yıkatacak kadar bir şey olacağını zannetmiyorum. Ancak herhangi bir farklılık görürseniz gecikmeden doktora gidin. Yok bir sıkıntı derseniz vurun kafayı uyuyup amacınıza ulaşın.

Back