her 30 cc suya 1 ölçek mama koyuluyor benim bebeğim de doğdugundan beri hem anne sütü hem mama ile besleniyor.Mama kabının üzerinde günlük kaç öğün vermen gerektiği yazıyor mesela 6 öğün diyorsa 24 saati 6 öğüne böl ben öyle yapmıstım suan 8 aylık 4 saatte bir veriyorum akşam 9-10 gibi uyur gece müdehale etmiyorum yemesine,bazen bütün gece uyuyor bazen uyanıp mama istiyor ama muhakkak saatli besle bebeğini canım düzeni olsun
canım ben ilk doğduğu hafta günde 3 4 kere mama veriyodum bebeğim ağlamıyodu hiç sonra kabız oldu doktora götürdük çocuk açlıktan kakasını yapamıyormuş benim doktorum sütünü sağ eğer 45 cc den azsa sütün her öğün de mama ver dedi benim de azdı 30 cc anca geliyordu her seferinde önce emzirip peşine bebeğim kaç aylıksa ona göre mama veriyordum içtiğini içiyor içmediğini döküyordum ben de ama tavsiyem mesela mama kutusunun üzerinde atıyorum 3 aylık bebek için 120 cc mama diyorsa sen 90 ver hep bir ölçek altını ver ben öyle yapıyordum şuan 180 cc içmesi gerekiyor ama benimki 150 cc içiyor dökmemiş oluyorum hem 180 yaparsam 30 cc bırakıyor zaten
merhaba kızlar çok çaresizim kızım 45günlük doğduğundan beri mamada veriyorum sütüm yetmiyor ama büyüdükçe dengelemek zor oluyor yeni doğduğunda emziriyordum 1 ölçek mama tamam şimdi emziriyorumsürekli aranıyo gelmeyince ağlıyo mama yapıyorum 2 ölçeğe çıktık bazen yetiyo problem çıkarmıyo bazen emziriyorum 2ölçek mama veriyorum aradan biraz geçiyo ağlıyo biraz daha mama yapıyorum onuda yiyo bazen yarısını yiyo geri kalanı döküyorum bazen ağlıyor açmı diye düşünürken ilk emdiği mamayı bile kusuyor özellikle gece uykusu 9.30 bir öğün verdim 10.30 a kadar ağladı gazı yok altı temiz acaba dedim az mı geldi mama beslerken bi kustu....mama düzeniniz nasıl bir günü nasıl geçiriyorsunuz gece kaçta yatıyor bebeğiniz kaç cc mama veriyorsunuz ne olr yardım edin
Mrb arkadaslar.ben araniza yeni katildim.19 haziranda dogum yaptim.ilk gunden beri mama veriyorum.sutum hep azdi.suan sagdigimda iki memeden 40-45 cc anca cikiyo 3-4 saatte.mamayi da nasil ve ne kadar verecegimi bilemiyorum.az da versem bebegim cok kusuyor.ne yapacagimi sasirdim.bi de ilk gunden beri mamayi kasikla veriyorum,cok zor oluyor.medela calma biberon aldim ama sadece alisverise falan ciktigimda biberonla veriyorum ama cok bunaldim.hep biberon kullansam beni birakir mi?
Benimde 2.5 aylik bebegim var emziriyorm yarım saat 1 saat sonra tekrar ağlıyor bebegim 15 günlükken 10 gram aldığı için mama takviyesi verdi bizde mamaya başladık 90 cc veriyorduk suan 100 cc veriyorz yine aç hissediyor napacagimizi şaşıyoruz sagdim sutumu 30 ml çıktı 2 gogusten kac cc vermem lazımcanım ben ilk doğduğu hafta günde 3 4 kere mama veriyodum bebeğim ağlamıyodu hiç sonra kabız oldu doktora götürdük çocuk açlıktan kakasını yapamıyormuş benim doktorum sütünü sağ eğer 45 cc den azsa sütün her öğün de mama ver dedi benim de azdı 30 cc anca geliyordu her seferinde önce emzirip peşine bebeğim kaç aylıksa ona göre mama veriyordum içtiğini içiyor içmediğini döküyordum ben de ama tavsiyem mesela mama kutusunun üzerinde atıyorum 3 aylık bebek için 120 cc mama diyorsa sen 90 ver hep bir ölçek altını ver ben öyle yapıyordum şuan 180 cc içmesi gerekiyor ama benimki 150 cc içiyor dökmemiş oluyorum hem 180 yaparsam 30 cc bırakıyor zaten
Benimde 2.5 aylik bebegim var emziriyorm yarım saat 1 saat sonra tekrar ağlıyor bebegim 15 günlükken 10 gram aldığı için mama takviyesi verdi bizde mamaya başladık 90 cc veriyorduk suan 100 cc veriyorz yine aç hissediyor napacagimizi şaşıyoruz sagdim sutumu toplam 30 ml çıktı 2 gogusten kac 15 cc çıktı
[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?