K
kokoshatun
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kokoshatun
-
=) cesaretlendim bak senden şu an regl dönemimdeyim bitsin gideyim çok zor oluyor çünkü heryerim ağrıyor yapış yapış oluyor çokta acıyor birde temiz olmuyor dediğin gibi en iyisi kuaföre ya da güzellik salonuna çok teşekkür ederim cnm
bende öyle cnm ağdayla 4. alışım ama jiletten dönünce ki senlerdir hala sert tüyler birde benim 2 haftada çıkıyor galiba kırıyorum alırken erken çıkıyor 2 haftada alıncak uzunluğa geliyor gerçi ben kısayken alıyorum uzun daha çok acıyor jiletle çok rahattım hemen bitiyordu ama baktım baya bi taşmaya başladı bi delikten3 tane felan mecbur geçiş yaptım ama kendimde beceremiyorum gideyim en iyisi bi ağdacıya ohh belim ağrımaz heryer yapış yapış olmazz gittikçe tüylerde azalır yaşasın ağdacılar :sm_cool:
ben nedense inanmıyorum onlara ya gerçi cilt itpine göre değişiyor ama fayda eder mi bende bilmiyorum denemekte istiyorum ama boşa çıkarsa çok üzülürüm ama geç çıkarıyorsa denerimzemuszemus
=) tmm cnm deneyeyim çok sağoll ucuzmuş ben pahalı sanıodumm seninki sahte olmasın cnm gerçi sahte olsa fayda etmezdi ama kafamçokkarıştı
Kızlar bişii sorcam...
Kuaförde nasıl şekilden şekle giriyormusunuz heryerinizi aldırırken.. Ben çekiniyorum biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?