• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem acı çekiyorum, hem temiz olmuyor...!

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kokoshatun

Ziyaretçi
kızlar bikini bölgemi sesunun hazır ağda bantlarıyla aldım hem acıdı hem tertemiz olmadı dağınık bi şekilde tüyler kaldı. daha sonra biotak aldım biotakta daha fazla acı çektim ve yine tertemiz olmadı kalanları makinayla alamıyorum o kadar cesaretim yok cımbızla tek tek toplayamam eldivenle alamıyorum. tkr ağdayı yapıştırıyorum ağda da almıyor tüyler yapışıyor çünkü ve bu benim sinirimi çok bozuyor ne yapmalıyım yardım edin ağda yapıcam zamanı geldi ama sırf bu yüzden yapmak istemiyorumkötükedihüso

canım sir ağda istiyosan gidiceksin bi kuaföre yada güzellik salonuna aldırcan tertemiz evde uğraşılacak gibi değil uğraşılsa bile her yerin tutuluyo bide temiz olmuyo

umarım gidebilecek durumdasındır

cnm nedense çekiniyorum hiç gitmediğim için hani sanki oraya öle yatamam gibime geliyor biliyorum abartıyorum ama bi gidemedim bende çok istiyorum gitmeyi ama bide diyorum o tümden yapıstırıp çekiyor nasıl acır ben ufak ufak kesip yapıyorum alıştıra alıştıra çok acırsa diye korkuyorummirmirmirmir

aaaaa hiç utanma temizliğine değer inan ki hem oda bayan ve o onun işi inan ki umurlarında bile olmuyo

hem benim gittiğim bi yer ufak ufak kesip alıyodu istersen öyle söyle belki alırlar

hadi bi cesaret ben dün 7. kez aldırdım inanki hem azaldı hem de eskisi kadar acımıyo

=) cesaretlendim bak senden şu an regl dönemimdeyim bitsin gideyim çok zor oluyor çünkü heryerim ağrıyor yapış yapış oluyor çokta acıyor birde temiz olmuyor dediğin gibi en iyisi kuaföre ya da güzellik salonuna çok teşekkür ederim cnm

=) cesaretlendim bak senden şu an regl dönemimdeyim bitsin gideyim çok zor oluyor çünkü heryerim ağrıyor yapış yapış oluyor çokta acıyor birde temiz olmuyor dediğin gibi en iyisi kuaföre ya da güzellik salonuna çok teşekkür ederim cnm

ohh sevindim valla gelişmeleri bildirirsen sevinirim canım kolay gelsin :ecrin_bebek:

bak sen evde de ağdayla alıyomuşsun düşün ben jiletten ağdaya geçtim sıktım dişimi

şimdi rahatım toplam 10 dk ya sürüyo ya sürmüyo sonra ohh 1 ay rahatız

bende öyle cnm ağdayla 4. alışım ama jiletten dönünce ki senlerdir hala sert tüyler birde benim 2 haftada çıkıyor galiba kırıyorum alırken erken çıkıyor 2 haftada alıncak uzunluğa geliyor gerçi ben kısayken alıyorum uzun daha çok acıyor jiletle çok rahattım hemen bitiyordu ama baktım baya bi taşmaya başladı bi delikten3 tane felan mecbur geçiş yaptım ama kendimde beceremiyorum gideyim en iyisi bi ağdacıya ohh belim ağrımaz heryer yapış yapış olmazz gittikçe tüylerde azalır yaşasın ağdacılar :sm_cool:

bende öyle cnm ağdayla 4. alışım ama jiletten dönünce ki senlerdir hala sert tüyler birde benim 2 haftada çıkıyor galiba kırıyorum alırken erken çıkıyor 2 haftada alıncak uzunluğa geliyor gerçi ben kısayken alıyorum uzun daha çok acıyor jiletle çok rahattım hemen bitiyordu ama baktım baya bi taşmaya başladı bi delikten3 tane felan mecbur geçiş yaptım ama kendimde beceremiyorum gideyim en iyisi bi ağdacıya ohh belim ağrımaz heryer yapış yapış olmazz gittikçe tüylerde azalır yaşasın ağdacılar :sm_cool:

evet evde alınca bide kırılma olayı var hem boynunun tutulması belinin a ğrıması da cabası her yer batar annen bağırır genemi ağda damlattınız diye off offf

ha bide ağdadan sonra mutlaka karınca yumartası yağı yada herhangi bir tüy azaltıcı kullan belki çok işe yaramıyo ama inan ki geç çıkartıyo en az 1 hafta farkediyo

:dance:

ben nedense inanmıyorum onlara ya gerçi cilt itpine göre değişiyor ama fayda eder mi bende bilmiyorum denemekte istiyorum ama boşa çıkarsa çok üzülürüm ama geç çıkarıyorsa denerimzemuszemus

ben nedense inanmıyorum onlara ya gerçi cilt itpine göre değişiyor ama fayda eder mi bende bilmiyorum denemekte istiyorum ama boşa çıkarsa çok üzülürüm ama geç çıkarıyorsa denerimzemuszemus

o zaman sana karınca yumurtası yağını öneririm hem ucuz hemde gerçekten en etkilisi

ben 5 liraya aldım ağdadan sonra masaj yaparak 4-5 gün uygula sabah akşam işe yararsa ne ala yaramazsa en azından masaj niyetine :))))))))))))))))):sm_cool:

=) tmm cnm deneyeyim çok sağoll ucuzmuş ben pahalı sanıodumm seninki sahte olmasın cnm gerçi sahte olsa fayda etmezdi ama kafamçokkarıştı

=) tmm cnm deneyeyim çok sağoll ucuzmuş ben pahalı sanıodumm seninki sahte olmasın cnm gerçi sahte olsa fayda etmezdi ama kafamçokkarıştı

valla kokusunda bi sahtelik yoktu ayrıca normalde de pahalı bişi değil insanlar üstüne düştüğü için kimisi faydalanıyo yoksa zaten içindeki kaç gram ki diğer yağlar 3 ila 5 arası

:kedi:

hmm olabilir cnm doğru haklısınn ben burda sorduğumda 10 mılyon demişlerdi küçücük şişeye ki o fazla dayanmaz başka aktarlara da sorıım önce bi ağda yaptıtrayım da:emir_bebek:

sen nerdesin bu arada yani hangi şehir

bi şişe bana 2 aydan fazla yetiyo bide ben sadece özel bölgeye kullanıyorum ondan belikde

afyon da cnm hadi ya gerçi ben bacaklarım için düşünmüştüm iki bacağa 4 sefer yetmez diye bikini bölgesine yetebilir aliim bari onuda=)

Noldu kuafore gittin mi cnm ?

Valla ben hayatta yapamam..Cok cekiniyorum.

Kızlar bişii sorcam...
Kuaförde nasıl şekilden şekle giriyormusunuz heryerinizi aldırırken.. Ben çekiniyorum biraz...

Kızlar bişii sorcam...
Kuaförde nasıl şekilden şekle giriyormusunuz heryerinizi aldırırken.. Ben çekiniyorum biraz...

evet biraz tuhaf bi durum ama o temizlik için değer hem kuaförlerin mesleği o lduğu için onlar pek umursamıyor hem çabuk oluyo hem de tertemiz ne kadar kısa sürede alınırsa o kadar iyi :ecrin_bebek:

Bende ilk geçen sene haziran gibi ağdaya başladım 28 yaşındayım ve jiletten geçtim ağdaya ki düşünün nasıl bir acıdır. ılk 3 ağdamı ağdacı da yaptırdım çok sıkıldım çok utandım ama gittiğimde öyle bi rahatladım ki tanıdıktı birde dedi ki biz günde kaç tane görüyoruz artık kaşa alırmış gibi geliyor demişti bende tamam o zaman demiştim şimdi kendim alıyorum göremediğim bölgelerimi kocişime çektiriyorum birde ben emla krem kullanıyorum tamamen uyuşturuyor kalan yerleri de makinayla alıyorum bana mısın demiyor uyuşukken hiç acımıyor.

yok cnm daha gitmedim dedim ya regl dönemimdeyim valla bende şekilden şekile gircem onlar ne kadar alışşsa da ben alışkın değilim garip gelicek:kedi:

Back
X