üç ay öncesine kadar belimde altın sarısı olan şaçlarımı bir depresyon halinde siyaha boyattım yakıştığınıda düşündüm ama çevremdeki herkes ay bakamıcam ruslara benzemişsin naptın güzelim saçlarına vs dediği için kendim açmaya kalktım ve üç gün üst üste nerdeyse iki kilo açıcı sürdüm kafama bi türlü açamadım bi daha bi daha derken saçım açıldı ama mahvoldu taranmıyodu bile kestiriym düzelir dedim omuzlarımda kestirdim yne olmadı şimdi çene hizzamda kestrdim kökü bende ya tam kuaförden ohhhh kurtuldum bi iki aya uzar yine nolcek ki diye sevine sevine çıktım ki elimi saçıma atmamla saçımdaki kırıkların elime batması bir oldu kestiriyorum kestiriyorum hala kırık napcam bn ya nişanlımada kıyamıyorum her seferinde az kestir diyo tatlışım ama kestirincede bişey demiyo uzun seviyo oda biliyorum hadi bi ucundan tutunda düzeltelim şu saçlarııı :)))
yalnız doğal şampuanlar saçı boyalılara pek önerilmiyor bir yerde okumuştum daha cok kuruttugu icin daha çok yıpratıyor ama bazı markalar boyalı ve yıpranmış saçlar icin dogal sampuanlar uretiyor ona bakabilir :) hatta biri sebamed
keratin yüklemesi kesin çözüm. birde argan yağı satılıyor kuaförlerde,morphose marka olanını kullanıyorum çok memnunum. 2 ay önce bilmediğim bir kuaföre saçımı boyatma gafletine düştüm ve benim de boyadan saçım yandı ve deli gibi dökülüyor, ıslakken hamur kıvamında kurutunca semsert oluyordu. kendi kuaförüme gidip hemen keratin yüklemesi yaptırdım, 3 kez yaptı ve saçlarım kendine geldi. buna paralel her yıkamadan sonra ıslak saça argan yağı sürüp öyle kurutmaya başladım. 2 aydır hiç fön çektirmedim saçıma, sadece son günlerde kendim 2 kez maşa yaptım okadar (o da en düşük ısıda).. bunları yapar ve dikkat edersen saçların zamanla eski haline dönecektir. çok geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir durum
keratin yüklemesi kesin çözüm. birde argan yağı satılıyor kuaförlerde,morphose marka olanını kullanıyorum çok memnunum. 2 ay önce bilmediğim bir kuaföre saçımı boyatma gafletine düştüm ve benim de boyadan saçım yandı ve deli gibi dökülüyor, ıslakken hamur kıvamında kurutunca semsert oluyordu. kendi kuaförüme gidip hemen keratin yüklemesi yaptırdım, 3 kez yaptı ve saçlarım kendine geldi. buna paralel her yıkamadan sonra ıslak saça argan yağı sürüp öyle kurutmaya başladım. 2 aydır hiç fön çektirmedim saçıma, sadece son günlerde kendim 2 kez maşa yaptım okadar (o da en düşük ısıda).. bunları yapar ve dikkat edersen saçların zamanla eski haline dönecektir. çok geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir durum
canım keratin yüklemesinin bi zararı var mı peki hani kimyasal ya o bakımdan ve bir süresi var mı yani şu kadar zaman gidiyor sonra eski haline dönüyor mu?
Mrb cnm bende ayni seyi yapmistim gecen sene siyahtan acik renge gectim ve 3 kere acici kullandi kuafor saclarim uzundu bi senedir bende ugrasiyorum iki ayda bir uclardan kestiriyorum ve argan yagini kullaniyorum saclarim yeniyeni duzeliyor anca acaba bu keratin uygulamasini butun kuaforler yaparmi cnm tskler simdiden
hiçbir zararı yok. aslında amacı saçın içerisinde bulunan keratin'i desteklemek ve yıpranmış, dolayısıyla yapısı bozulmuş saçın yıpranan bölgelerini saçın doğal malzemesi olan keratin'le onarmak. ben açıkçası ilk duyduğumda "hah yine buldular insanlardan para kopartacak birşey" diye düşünmüştüm ama yapmak durumunda kalınca nekadar faydalı olduğunu gördüm. bu öyle kalıcı fön yada benzeri birşey gibi değil, o yüzden devamlılık göstereceği bir süresi yok. sadece yaptırırken dikkat etmek gereken süreler var, o da toplamda 3 kez 15'er gün arayla mutlaka tekrar yaptırmak gerekliliği. yoksa bakım yarıda kalıyor ve bir anlamı olmuyor. ben her seferinde 80tl ödedim, yani 3 kere yaptirdiğimi düşünürsek 270tl'ye mal oldu.
fiyat biraz pahalı ama eger dedigin gibi çok faydalıysa deger bence çok yıpranmadı saçım açıcı cok kullanmadım cunku ama duzlestirici maşa fön bunlar mahfetti sacı bir sureligine bıraktım artık o işlemleri çalışmıyorum suan o yuzden yapamam ama para geçince elime ilk iş bakıma vericem kendimi :) sagol bu arada bilgilendirdiğin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?