asminacem Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2011 9 0 36 İstanbul 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi asminacem #1 arkadaşlar doğum kontrol hapına başlıycam ancak çok baş ağrısı yaşayan birim zaten baş ağrısını tetiklediğini duymuştum yada baş ağrısı yapmayan bildiğiniz ilaç varmıdır
arkadaşlar doğum kontrol hapına başlıycam ancak çok baş ağrısı yaşayan birim zaten baş ağrısını tetiklediğini duymuştum yada baş ağrısı yapmayan bildiğiniz ilaç varmıdır
kkimsee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 1.097 135 88 Diğer 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi asminacem #2 gin.ra isimli d.kontrolu kullandım...bır yan etkısı olmadı..ıstersen doktoruna danış...
asminacem Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2011 9 0 36 İstanbul 2 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi asminacem #3 kkimsee .!.: gin.ra isimli d.kontrolu kullandım...bır yan etkısı olmadı..ıstersen doktoruna danış... Genişletmek için tıkla... teşekkürler sorayım ben adını doktora
kkimsee .!.: gin.ra isimli d.kontrolu kullandım...bır yan etkısı olmadı..ıstersen doktoruna danış... Genişletmek için tıkla... teşekkürler sorayım ben adını doktora