Hello stalker 🙋‍♀️

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.779
133
39
Merhaba kknin stalker dehasi kadinlari. Buradan stalkin inceliklerini ögrendim, defalarca agzim acik kaldi. Yalniz su an bi telofonun kime ait oldugunu ögrenmek istiyorum. Elimde numaradan baska bir bilgi yok. Bu numara kime ait, sosyal medya hesabi falan var mi nasil ögrenirim? Deneyip basarisiz olduklarim:
1-bilinmeyen no hattini aradim bilgi yok.
2- özelden aradim acmadi.
3-kaydettim noyu whatsapp foto görmek icin ama göremedim.
hadi kizlar bir el atin.

Merhaba kknin stalker dehasi kadinlari. Buradan stalkin inceliklerini ögrendim, defalarca agzim acik kaldi. Yalniz su an bi telofonun kime ait oldugunu ögrenmek istiyorum. Elimde numaradan baska bir bilgi yok. Bu numara kime ait, sosyal medya hesabi falan var mi nasil ögrenirim? Deneyip basarisiz olduklarim:
hadi kizlar bir el atin.
CIA veya UpCall gibi uygulamalar var. Umarım işine yarar

Numarayı call fbi miydi öyle bir uygulamadan arayınca nasıl yada hangi isme kaydedildigini öğrenebilirsiniz.

Rehberinizi herhangi bir sosyal medya hesabına bağlayın Facebook, instagram gibi eğer daha önce listede görünmeyen biri çıkarsa hesap ona aittir.

hadi kizlar bir el atin.
Facebook arama motorunada yazabilirsin eğer o numaraya kayıtlı hesap varsa çıkar (instagram içinde geçerli)

Ya whatsappta birinin profiline girip bakınca karşıdaki kişinin programı varsa anlar diyorlar. Dogru mu bu? :KK47:

Facebookta numarasi kayitliysa arama motoruna yazınca çıkar. Onun dışında bir numaradan arayabilirsiniz. Kargocu ayağına yatıp mesaj atabilirsiniz. UPS kargodan arıyorum isminizi ve soyisminizi siparişi teyit etmek için öğrenebilir miyim ?

Kızlar kim olduğunu öğrenemedim ama erkek olduğunu düşünüyorum o yüzden aramaktan vazgeçtim 🤗 Numara son zamanlarda 2 kez eşimi aramış ve 15 dk gibi uzun uzun görüşmeler olmuş. Bu kadar uzun görüşülüp eşimde kayıtlı olmayınca merak etmiştim. Ben de eşime çaktırmadan onun telefonuna kaydedip whatsapp resmine baktım 🙈 (Kendimden baktığımda görünmüyor benim no karşı tarafta kayıtlı olmadığı için.)

Kızlar kim olduğunu öğrenemedim ama erkek olduğunu düşünüyorum o yüzden aramaktan vazgeçtim 🤗 Numara son zamanlarda 2 kez eşimi aramış ve 15 dk gibi uzun uzun görüşmeler olmuş. Bu kadar uzun görüşülüp eşimde kayıtlı olmayınca merak etmiştim. Ben de eşime çaktırmadan onun telefonuna kaydedip whatsapp resmine baktım 🙈 (Kendimden baktığımda görünmüyor benim no karşı tarafta kayıtlı olmadığı için.)
Ee sonuç?

hadi kizlar bir el atin.
Kim nasıl kaydetmiş diye bi program var indir yaz oraya kimin rehberinde varsa cıkıyo😁

Back
X