Helipak Kullananlar... Paylaşalım

Sileli

Hadi Hayırlısı......
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
841
0
96
36
İstanbul
Kızlar selam,

Ben üç yıldır mide hastasıyım.

Devamlı üreyen bı bakterı var ve iltihaba yol acıyor.Helipak denen ılacı defalarca kullandım ama iğrenıyorum o ilaçtan.

Dün doktorum yıne yazdı helıpak,ı ve tıp,ın yapabılecegı en son sey bu dedı.

Bi insan gunde 6 hapı nasıl içer? Su ıcınce bıle aklıma gelıyor ılaçların kokusu.

Ve o ilaç bende tıksıntılere yol acıyor.Sizde oldu mu hiç?

Mesela o ılaca başladıgımda bı dönem köfteden tıksınmıştım,görmek bıle ıstemıyodum,bı donem sosisten tıksındım.Ağzıma sürmüyordum,oysa severım normalde.Yemek kokusuna gelemıyordum gebeler gıbı.

Ağzında ki acı tat da cabası.

Sizlerde paylaşırmısınız? Ne sonuc aldınız,noldu?a.s.

Yapma yaww..dr. bugun de bana yazdı bu ilacı ..helikobakteri diye bisey varmıs kan degerlerimde biraz yuksek çıktı..tamamen geçmiyormu geçtiğine inanmak istiyorum şuanda sadece..:bbo:

ülserin tek tedavisi bu ilacın içindekiler..bir de başka bir ilaç firmasının da var ama aynı şey tamamen..
helikobakter pilori ancak bu kombinasyondan anlıyo..tadını değil sağlığını düşüneceksin..geçmiş olsun :)
bu arada o tadı yapan şey klaritromisin.. ne yazık ki ilacın tadını firma yıllardır değiştiremiyor..
ama şöyle bir opsiyon var.. helipak şart değil..
100 mg amoksilisin 30 mg lansoprazol zaten sabit hiç değişmeyecek.. bu içerikteki 2 ilacı iste eczacından. ne tad yapar ne koku.. ama şu da var ki klaritromisin de antibiyotik yani bu 3 lü tedavideki 2. antibiyotik.. o içeriği de sor eczacına en az tad yapanı versin.. aynı kombinasyon hep reçete edilir.. totalde de 49 tl falan tutar 14 film tabletlik bir set..
helipak bu işin ticari hali yani. millet 3 ayrı kutu taşıyıp almasın diye kazık atılıyor bununla..

Son düzenleme:
selam,
ben de temmuz ayında helipak tedavi paketini bitirdim. doktor 2 ay sonra kontrole gelmemi söylemişti, gecen hafta kontrole gittim ve helikobakterinin geçmemiş olduğunu öğrendim. bu nedenle doktor başka 2 antibiyotik verdi. vücut bazı antibiyotiklere karşı dirençli olabiliyormuş. onun için ilacı değiştirdi. yani size iki defa üst üste aynı ilacın verilmiş olmadı şaşırtıcı.

helipakı kullandımm iğrenç bir ilaç bnm için ama tedavisi iyidir.
ağzıda hep acı bir tat oluyor
3 gün dayanabildim ama yararı oldu
bende hyco yoktu ama yinede verdi drum ...
zor çok zor.

evet gerçekten de ağızda acı bir tat bırakıyor, özellikle de sabah içtikten sonra... bi de acayip uyku yapmıştı bende. o kadar kullandım kullandım, ama işe yaramadı işte. şimdi de başka bi kombinasyon kullanıyorum. inşallah bu sefer geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…