Helipak içip,helicobakterisi olanlar okuyabilirmi

dkm82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
7
1
1
42
Merhaba arkadaşlar ben midemde helicobakteri çıktığı için helipak 3lü tedavi paketi kullandım ilaçlar çok ağır geldi ilk jafta zaten ishal oldum sonra 2 haftada ellerim vücudum dirençsiz kaldı resmen baş ağrısı sallantı ayakta duramama oldu.Gştmediğim doktor kalmadı acaba beynimde bişeymi var diye mr bile çektirdşm şimdide fizik tedavi görcem.yataktan kalkamıyorum ayağı kalktığımda vücut güçsüzleşiyor birtaraf çekiliyorum sanki başım ağrıyor ensem geriliyor ama bu ilacı kullandıktan sonra oldu 3 hafta oldu keseli ama ben az düzeldim halen vücut dirençsiz üstelik bütün tahlillerimde temiz çıkıyor.Beniögibi helipak kullanıp bu durumu yaşayan varmı.Yoksa bu ilaç vesilemi oldu psikolojim resmen bpzuldu ayakta duruken içten titriyor kafam vücudum çöktü resmen.Böyle birşey yaşayan varsa cevap verebilirmi acaba

ilacın yan etkilerinde yazıyor mu dediğiniz bu şikayetler? dr unuza danıştınız mı normal dedi mi? en kötü aile hekiminize gidebiliyorsanız bir sorun bence. bir de teşhisiniz nasıl konuldu acaba nefes testi ya da gaita mı bakıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…