- 6 Aralık 2012
- 254
- 379
- Konu Sahibi Pocahontas29
Merhaba .Yıllardır kullanmış olduğum güneş koruyucumu değiştirmek istiyorum.Aslında memnunum ama artık farklı bir marka kullanayım dedim , cildi de şaşırtmak gerek. Ablama bir dermatoloji uzmanı heliocare ultra gel spf güneş koruyucu önermiş ki ablamın ciddi anlamda güneş lekeleri vardı ,karbon peelingler ,kimyasal peelingler yaptırmadığı yöntem, gitmediği estetisyen ,doktor kalmadı ve harcadığı paralardan bahsetmiyorum bile .
Bir ön araştırma yaptım, bu güneş koruyucu ile ilgili ve içeriği tam aradığım şeyleri barındırıyor.Aklıma yattı gibi .Ancak tereddüt ettiğim makyajla birlikte yağlı görünüm oluşuyor mu ?Fondöten suratta kalıp gibi duruyor mu ? Ablam çok memnun ama ben birden fazla kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.Kullananlar yorum yazarsa çok sevinirim.Teşekkürler..
Bir ön araştırma yaptım, bu güneş koruyucu ile ilgili ve içeriği tam aradığım şeyleri barındırıyor.Aklıma yattı gibi .Ancak tereddüt ettiğim makyajla birlikte yağlı görünüm oluşuyor mu ?Fondöten suratta kalıp gibi duruyor mu ? Ablam çok memnun ama ben birden fazla kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.Kullananlar yorum yazarsa çok sevinirim.Teşekkürler..