• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HELİKOBAKTER PİLORİ

Oeo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
5
7
1
31
Merhabalar arkadaşlar endoskopi oldum midemden parca aldilar biyopsi yapıldı sonucu helikobakter pilori var dedi 14 günlük trio tedavi paketi verdi kullandım tekrar gittim ama geçip geçmediğini dair kontrol etmedi sadece mide koruyucu ve sürüp verdi ağrı yanmaya kardi kullanıyorum ama hiç bir etki görmedim sürekli karnım sis allah rızası için böyle başına gelen varsa geçtimi nasil geçti çokmu zararlı kafayı yiyecem artık ben böyle itici hastalık görmedim sürekli sis karin bir çaresi yokmu .

Mustafa saraç oğlunun brokoli kuru varmış deneyen varmi ..

Tekrardan bir uzmana görünün.Kan veya dışkı tahlilinde heloko pylori bakterisine bakılsın.Şişkinlik için gaz giderici ilaç önerirler.Eşimde bir ay öncesinden rahatsızdı.Allah yardımcınız olsun

• Beğen
Reactions: Oeo
Tekrardan bir uzmana görünün.Kan veya dışkı tahlilinde heloko pylori bakterisine bakılsın.Şişkinlik için gaz giderici ilaç önerirler.Eşimde bir ay öncesinden rahatsızdı.Allah yardımcınız olsun
Çok sağolun allah razı olsun size de çok geçmiş olsun peki sizin sonuç nasıl

Öncelikle geçmiş olsun. Helicobacter pylori hepimizde var olan ve zaten olması da gereken bir mikroorganizma. Yanlış beslenme, stres vb gibi durumlarda olması gereken sayının üzerinde bir artış gösterir ve bu durumda yaşadığınız sorunlara sebep olur. Doğru bir diyetle ve ilaçla sayısı tekrar kontrol altına alınabilir. Size tavsiyem beslenme listenize mutlaka probiyotik ürünler eklemeniz 👌

Öncelikle geçmiş olsun. Helicobacter pylori hepimizde var olan ve zaten olması da gereken bir mikroorganizma. Yanlış beslenme, stres vb gibi durumlarda olması gereken sayının üzerinde bir artış gösterir ve bu durumda yaşadığınız sorunlara sebep olur. Doğru bir diyetle ve ilaçla sayısı tekrar kontrol altına alınabilir. Size tavsiyem beslenme listenize mutlaka probiyotik ürünler eklemeniz 👌
Diyetisyene gidiyorum beslenmeme dikkat ediyorum doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanıyorum ama sürekli yanma ve ağrı var doktorum bu ilaçlar ilede geçmez ise gastrenolojiye sevk edicem dedi inşallah geçer ama hiç niyeti yok gibi

Back