- 15 Haziran 2021
- 49
- 75
- 38
- Konu Sahibi findikfistik3
-
Evet kesinlikle yediklerimd dikkat etmem gerektigini cok iyi anladim..Yıllarca çektim hazımsızlık, şişkinlik… midem patlıcak gibiydi benimde. Tek bulduğum çare az yemek oldu. Aksi kabusa dönüyor kusmaya kadar gidiyordu. Hamilelikte iştah açılması, mide büyümesiyle düzeldi baya. Az yiyin. Mesela normalde iki börek yemek istiyorum ama yersem ölümlerden ölüm beğeniyordum hazımsızlıktan bu yüzden nir adet yemeyi öğrendim.
Doktora haftaya gidecegim bakalim o ne dicek..Yeniden ilaç tedavisi de ise yarıyor
Yok bakteri yoktu bende hamile kaldığımda. tedavi olmuştum ben bakteri vücudumdan arınmıştı ama maalesef o hazımsızlık, şişkinlik, patlama durumu bende kaldı.Evet kesinlikle yediklerimd dikkat etmem gerektigini cok iyi anladim..
Aa sizde helicobacter varken hamilemi kaldiniz? Bizde bebek planliyoruz ama ben icten icten bu sorunum varken en iyisi ertelim diyordumbuyüzden ayriyetten moralim cok bozuk..
ÖylemiYok bakteri yoktu bende hamile kaldığımda. tedavi olmuştum ben bakteri vücudumdan arınmıştı ama maalesef o hazımsızlık, şişkinlik, patlama durumu bende kaldı.
Bu arada bende yarayada sebep olmuştu. Midemde ülserde vardı. Bakteri+ülser tedavisi görmüştüm.Öylemiumarim gecer
Hay AllahBu arada bende yarayada sebep olmuştu. Midemde ülserde vardı. Bakteri+ülser tedavisi görmüştüm.
Yıllarca sürdü desem yeridir.Hay Allah
Nekadar süre cektiniz siz bu durumu
Öncelikle çok geçmiş olsun. Yediklerinize de bu dönem biraz dikkat etmeniz gerekiyor. Belki tekrar antibiyotik tedavisi başlayabilir doktor, doz az gelmiş olabilir. Size kaç gün verildi bilmiyorum ama iki hafta kullanım sürebiliyor. Tekrar görünmenizde fayda varSelamlar
Bana endoskopi sonucu helicobacter teshisi konuldu. Antibiyotik kullandim basta gecti gibi oldu suan yine cok fenayim patlayacak gibiyim midem hazmetmede zorlaniyor, dogru düzgün yemek yiyemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum piskolojim cok bozuldu..
Baska türlü bu hastaligi yenen oldumu?
Lütfen yardimci olun
Evet cok hakkisinizÖncelikle çok geçmiş olsun. Yediklerinize de bu dönem biraz dikkat etmeniz gerekiyor. Belki tekrar antibiyotik tedavisi başlayabilir doktor, doz az gelmiş olabilir. Size kaç gün verildi bilmiyorum ama iki hafta kullanım sürebiliyor. Tekrar görünmenizde fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?