Helicobacter pylori / Mide rahatsizligi

findikfistik3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2021
49
75
38
Selamlar
Bana endoskopi sonucu helicobacter teshisi konuldu. Antibiyotik kullandim basta gecti gibi oldu suan yine cok fenayim patlayacak gibiyim midem hazmetmede zorlaniyor, dogru düzgün yemek yiyemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum piskolojim cok bozuldu..
Baska türlü bu hastaligi yenen oldumu?
Lütfen yardimci olun

Yıllarca çektim hazımsızlık, şişkinlik… midem patlıcak gibiydi benimde. Tek bulduğum çare az yemek oldu. Aksi kabusa dönüyor kusmaya kadar gidiyordu. Hamilelikte iştah açılması, mide büyümesiyle düzeldi baya. Az yiyin. Mesela normalde iki börek yemek istiyorum ama yersem ölümlerden ölüm beğeniyordum hazımsızlıktan bu yüzden nir adet yemeyi öğrendim.

Evet kesinlikle yediklerimd dikkat etmem gerektigini cok iyi anladim..
Aa sizde helicobacter varken hamilemi kaldiniz? Bizde bebek planliyoruz ama ben icten icten bu sorunum varken en iyisi ertelim diyordum buyüzden ayriyetten moralim cok bozuk..

Evet kesinlikle yediklerimd dikkat etmem gerektigini cok iyi anladim..
Aa sizde helicobacter varken hamilemi kaldiniz? Bizde bebek planliyoruz ama ben icten icten bu sorunum varken en iyisi ertelim diyordum buyüzden ayriyetten moralim cok bozuk..
Yok bakteri yoktu bende hamile kaldığımda. tedavi olmuştum ben bakteri vücudumdan arınmıştı ama maalesef o hazımsızlık, şişkinlik, patlama durumu bende kaldı.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Yediklerinize de bu dönem biraz dikkat etmeniz gerekiyor. Belki tekrar antibiyotik tedavisi başlayabilir doktor, doz az gelmiş olabilir. Size kaç gün verildi bilmiyorum ama iki hafta kullanım sürebiliyor. Tekrar görünmenizde fayda var

Evet cok hakkisiniz
10 gün kullandim iyi gibi oldum 2 hafta sonra sonra yediklerime pek dikkat edemedim orda cok yanlis yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…