• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

helene darcy bilen arkadaşlar yardım lütfen

candyzoom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
41
3
86
Diğer
öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım ve bayıldım sizlere sormak istediğim bir soru var yıllar önce arkadaşım almanyadan ismi helene darcy (basalt) olan bir parfüm getirmişti hayatımda bu kadar güzel kokan bir parfüm görmedim diyebilirim her markayı kullanmış biri olarak. ben türkiyede bu parfümü bulamadım bilen varsa yardım edebilirmi?

helen4oq.jpg
product-1834135.jpg
Daha bircok ürünüde var vücut losyonu deodorant filan nasil yardimci olalim canim fiyat soruyorsan 4 yada bes euro fiyati ama miligrami kücük tabii.

nurparecim ilk önce ilgine çok tşk ederim evet aradığım bu parfüm kokusuna bayılıyorum etrafımdaki insanlarda öyle sence herhangi bir kokuya benziyomu sence kokusu nasıl cvbını bekliyorum canım

nurparecim ilk önce ilgine çok tşk ederim evet aradığım bu parfüm kokusuna bayılıyorum etrafımdaki insanlarda öyle sence herhangi bir kokuya benziyomu sence kokusu nasıl cvbını bekliyorum canım

Canim bu parfümü kullanmadim ama cok defa testerini gecerken denedim inan suan hatirlamiyorum rossman bana cok yakin yarin bilegime sürerek eve gelip sana kokusunu yazacvagim.gerekirse bir tane alirim cok pahali degil burda onlar.

ayrıca yurt dışındaki bazı forumlarda rossmanda satıldığı söyleniyordu birde dior addict e benzediği söyleniyordu tabi ben addict in kokusunu bilmiyorum

Tamam yarin dedigim gibi belkide bir tane alirim sana mutlaka yazacagim kokusunu.Evet canim rossmanda var kac defada denedim ama inan hic hatirlamiyorum simdi bende merak etim yarin deneyecegim mutlaka.

Canim parfümü denedim ve iki tanede aldim yalniz yukarda gördügün edt aynisinin edp si cikmis ben bir yesil birde yukardakinin aynisini aldim eve yeni geldim yarin sana benim aldiklarimi resim cekip koyarim diora benziyor degil andiriyor daha dogrusu o tarz bir koku yesili ise daha fresh bir koku yalniz bunu rossman kendi adina cikartiyor eger buradan isteyecegin birisi varsa rossman dan al diyeceksin diger drogorie lerde yok.50 ccc 4.99 euro.Yesil olan enjoue kirmiziyi biliyorsun Basalt edt si suan üzerimde o bile cok kalici benim aldigim edp si daha kutularini acmadim.Yarin resimlerin cekip koyarim.Umarim kokuyu getirtecek birisini bulursun canim.

Kokusu güzel adicte benziyor onun kadar agir degil daha hafifi almana deger cokta kalici kokusu hala bilegimde üstelikte orda edt sini denedim.Benim aldigimsa edp si.Bence almana deger.

Ücretini göndermene gerek bile yok 5 euroluk parfüm ama paket parasi cok fazla tutar yani sana astari yüzünden pahali olur( Almanya dan parfum getirebilecek var mı lütfen yardım!! ) Bak bu baslik altinda lalo diye bir arkadasin kuzeni izine gidecekmis yardimci olabilirim diyor baska türlü olmaz canim ha yazi beklersen ben sana gelirken getiririm ama paketle cok pahali olur degemez.

Son düzenleme:
Canim siseleride bunlar.Gelecek olan kisiler vardir yilbasi yada bayram icin onlardan rica edebilirsin.

Eklentiler

• $Pic-20091119-005.jpg
    $Pic-20091119-005.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 113
  • $Pic-20091119-006.jpg
    $Pic-20091119-006.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 124
sence tahminen gönderecek olsan kaça mal olur canım

Parfüm 5 euro oldugu icin gönderme parasi fazla gelir yani degmez paket parasini tam olarak bilmiyorum Almanya ici bile 6.90 euro ki Trkye hayli yüksek onu biliyorum.Sen sitedende gelecek arkadaslar var onlara bir rica et fazlada bir para degil parfüm herkes getirir bence ordanda sana gönderirler.

Canim dedigim gibi gelenler mutlaka getirir yazin gelirkende ben sana bir kac tane getiririm.Burda yurt disindan olan arkadaslar var tanidiklarin varsa bayram ve yilbasi iznine gelirken onlardanda rica edebilirsin yalniz unutma rossman kendi adina cikartiyor bu ürünü.Onuda söylersin.

Back