HELALİNDEN İŞ KURMAK İSTİYORUM

locaselene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
37
0
86
45
Herkese Merhaba
Öncelikle sizlere biraz kendimden bahsetmek istiyorum.Ben 35 yaşında bekar biriyim.Yaklaşık 17-18 yıldır çalışıyorum.İlk iş deneyimim 16 yaşında eczanede çalışmakla başladı ve 9 sene devam etti.Zamanla kendimi bilgisayar ve muhasebe konusunda yetiştirmeye başladım ve çalıştığım işlerde bu yönde oldu.Şuan çalıştığım işte bir pazarlama firmasının muhasebe bölümüdür. Yapılan iş su arıtma cihazlarının kapıdan satışı.Aslında ürünle ilgili bir problem yok gayet düzgün bir cihaz ve kullanımında bir sakınca görmüyorum.Benim tek sıkıntım bu işi yapan tüm pazarlamacıların dürüst yolla yapmaması sadece kendi firmam için demiyorum herkes böyle.Herşey ürünü satana kadar sonrası tam bir çile oluyor.Servis bakım ilgi alaka herşey sıfır müşterilerin istekleri şikayetleri çoğu zaman karşılıksız kalıyor.Neyse başınızı ağrıttım sadede geleyim.Hep bir gün bir iş kurma hayalim vardı ama para kazanmak ikinci planda olacaktı şimdi bir imkan doğdu iş kurmam için.Yapmak istediğim iş su arıtma pazarlama üzerine olacak ancak daha çok bu işin satış sonrası servis hizmeti kullanıcıların şikayetleri üzerine çözümler sunan bir iş olacak.Ve kesinlikle herkesin kullandığı yöntemlerle satış yapmıycam. Buraya yazma sebebim yapmak istediğim işin özellikle bayanları ilgilendirdiği ve bu kulübe üye herkesin gerçekten bilinçli olduğunu düşündüğüm içindir.
Okuma zahmetinde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim.Ayrıca eğer pazarlama sektöründe olup yazdıklarımdan alınan olduysa şimdiden özür dilerim
İYİ GÜNLER

Yazdıklarımla ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.Eleştiri , farklı fikir her ne olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…