Neden israr ediyorsunuz?Belliki hazir degil cocuk3 yasinda kızıma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum 3 gün oldu baslayalı.
Bu arada kızım konuşamıyor piskiyatriye götürmüştüm daha tanı almadık bazı testlere girecek ama doktor kreşe başlasın dedi.
Özel kreşler çok pahalli tani almadigim için rapor vs durumu da yok şuan aylık cüzi bir miktarda bir anaokulu var evime de oldukça yakın ama orasida bezli kabul etmiyor.
Algısı açık çiş demeyi biliyor cisi gelince kendini sıkıyor ama yine de üstüne yapıyor 1 defa bile goturemedim 3 gündür geri adım da atmak istemiyorum
Nasıl yapacağım bilmiyorum
Değişik fikri olan var mı
Yaklaşık 2 haftada tam oturmuştu bizde. Başlarda defalarca üstüne yaptı. Gelince salonda kuytu köşeye kaçtı. Ben de pes etme noktasına gelmiştim ama geçti gitti. İşin sırrı sabır. Kizinca ters tepiyor. Gecicek inşallah öğrenecek annesi3 yasinda kızıma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum 3 gün oldu baslayalı.
Bu arada kızım konuşamıyor piskiyatriye götürmüştüm daha tanı almadık bazı testlere girecek ama doktor kreşe başlasın dedi.
Özel kreşler çok pahalli tani almadigim için rapor vs durumu da yok şuan aylık cüzi bir miktarda bir anaokulu var evime de oldukça yakın ama orasida bezli kabul etmiyor.
Algısı açık çiş demeyi biliyor cisi gelince kendini sıkıyor ama yine de üstüne yapıyor 1 defa bile goturemedim 3 gündür geri adım da atmak istemiyorum
Altı açık dursun çişten rahatsız olup ne yaptığının farkına varıyor tam o anda tuvalete götürün biz öyle öğrettik.Konusma konusunda da emzik kullaniyorsa bıraktirmanızi,TV izliyorsa izlememesini tavsiye ederim3 yasinda kızıma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum 3 gün oldu baslayalı.
Bir yerde -nerde bilmiyorum bir pedagoji sayfasi olabilir- kekemeligin kokeninin tuvalet egitimi esnasinda baskilanmak oldugu yaziyordu . Yavrunuzun zaten konusma meselesinde bir gecis donemi mevcutmus . Nacizane uyarmak istedim .3 yasinda kızıma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum 3 gün oldu baslayalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?