Hekimzade oryantalist gögüs hapı

rapunzels

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
16
0
86
İstanbul
Merhabalar daha önce hekimzade oryantalist gögüs büyütücü dikleştirici hapı duyan yada kullanan oldumu geçen gün bitkisel haplar ürünler satan biryerden aldım bu ürünü aslında gögüslerim küçük değil ama biraz sarkık toparlaması için bir ürün istedim görevlide bunu verdi ama toparlarken birazda büyütür dedi kafam karıştı bu ürünü kullanan yada duyan arkadaşlar varmı???

merhabalar,ben de aldım bu üründen ve bir haftadır kulanıyorum.ben göğüs büyütmek için aldım.sarkma gibi bir problemim yok.hekimzadeye mail atarak aldım bu ilacı.üç ay düzenli kullanılıyormuş yani üç kutu içilecekmiş.büyüme etkisini bir ayın sonunda görmeye başlıyacakmışım.bir umut başladım kullanmaya.umarım işe yarar:Saruboceq:

mrb arkadaşlar. bu ürünü bende gördüm internetten. işe yaradımı peki sizlerde. almayı düşünüorum ama kararsızım fisfisfis

sonuç alan bi arkadaş var çörekotuyla ilgili başlıkta yazmış. 80 den 90 a çıkmış. bende almayı düşünüyorum en kısa zamanda

ben şu an dermasoul dikleştirici kullanıyorum hayıta da devam ediyorum yağın büyütücüsünü de alıcam üçüyle devam edicem bakalım ne olacak ya birde alakasız olacak ama birşey sormak istiyorum bu cup ölçüsü nasıl alınıyor acaba

ya arkadaşlar bu ürünü nerden ve kaça temin ettiniz yazarmısınız lütfen nette araştıredım bukamadım

kızlar bendede aynı sorun var çörekotu yağını falan yaptım ama işe yaramadı bende bu ürünü kullananlar biraz bilgi verebilirlermi?

akşam aktara gittim bu haptan almak için ama yokmuş. başka bi yağ aldım 14-15 tane yağın karışımı göğüsler için. bu hapıda mutlaka alcam. hekimzadenin kendi sitesinden sipariş vermeyi düşünüyorum.

her yerde adını duyuyorum ama yorum yazan olmamış kimse kullanmamış heralde daha ben dahil herkes biri kullansında sonucu görelim diye bekliyoruz sanırımbilmiyorumkismile

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Back