Ezo, ben minik kelebeğime aşılama sonucu kavuştum. Şimdi 5 yaşında. Benim kanallarımdan biri tıkalı, diğerinde de az bir açıklık var. İLk denememizde tuttu benimki. Şanslıyım galiba. Rabbim dularımı kabul etti çok şükür. Aşılama öyle abartıldığı gibi birşey değil. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra işlem yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada eşinin spermlerinde bir işlemden geçiyor, kaliteli olanlar seçiliyor. Yaklaşık 20 dk lık bir operasyon. İşlemden sonra 20 dk kadar kalkmıyorsun masadan. Sonrasında günlük hayata devam. Aşılama sonucu herşeyin normalse, hamile kalma olasılığın %10-15. Doktorum bana pek ümitlenmeyin demişti. Hele hele ilkinde hiiiiiç ümitlenmeyin dedi ama Yüce Allah nasip etti bize. Hamile olduğumu bana kocacım söylemişti. Tam tersi olur genelde ama neyseeee.Test sonuçlarımı eşim almıştı çünkü hastaneden, "müjde hayatım baba oluyorum" demişti hiç unutmam. Dolayısıyla bende anne oluyordum tabeee:Roflol:
Dilerim en kısa zamanda sende bu mutluluğu, şaşkınlığı yaşarsın Ezo. Sevgilerimle