çözüm basitmiş yani öyle 10-12 liraya bant al çek fln hiç uğraşmayın boşa para kaybı( bn hiç denemedim ama.:1rolleyes:) neyse bu maskeyi yapın ama lütfen cildinz YAĞLI olsun kuru ve karma ciltelr denemesin neyse bn 17 yaşındyım ki ömrmde siyah noktalrımdan kurtulmak için hiç çaba göstermedim tamam çok fazlaydılar ama etkili olmaz sandım ama gülsuyu talisiziliğini yaşadıktan sonra dedim ki kaybetck bişy yok bu arada cildinz yağlıysa gülsuyunu kesnlkle önermiyorum bir anda sivilce ve siyah nokta işgaline uğradı yüzüm sihirli formülü yazayım mı yazayım :) gerçi bi kaç arkdşta yazmıştı buraya ama buyrun arkdşlarım: bir tatlı kaşığı şeker bir tatlı kaşığı tuz ve bir tomates domatesi ikiye bölün bi parçasını alın (diğeri mideyenaniknanik) bu toz şeker ve tuz karışmına domatesi bandırın ve burun bçlgenizi ovun briaz bekletin (tuz yakıyo ama beklesn bn 3 dk fln bekletyorum) sonra önce çeşme suyu sonra da soğuksuyla yıkayın bi bakıyosunuz siyah noktar yok abim bile dedi ki aaa burnun bembeyaz ben her gece yapıyorum cildim çok yağlı çnkü işe yarıyo ama giri gri kaln lar var cildimizi temiz tutup bunu yaparsak mutlaka giidyorlar bende çok işe yaradı umarım sizde de yarar vereliniortak dip not: lütfen cildi kuru olan ya da karma olan yapmasın hassas cildler içinde uygun dğil umarım işine yarar sevgiler opuyorumnanaktan
yani bnde harbiden işe yaradı ama çok az burun kenarlarında kalanlar oluyo iyice ov çıkıyo yaklaşık 1 haftdır yapmıyorum ama hala çok çok alzar 1 hafta yapmadım çıkmadı bile tek tük büyüteçle zor görünr o dercesositosositove cildi beyazlatıyo dene bence ama cildin yağlıysa
Bu akşam mıır unlu olan tarifi denedim ama pek etkisi olmaıd sanırım ki zaten bir anda geçmesini beklemekte büyük hayalcilik olur du, yarın bunu da deneyecem ne çıkar ki deneme tahtası olduk:)))
Tatlim sivilcelerim kipkirmizi oldu birde acaba arkasindan yuzune nemlendirici bisiler suruyor musun? benim cok kurudu da sursem mi acaba krem diye dusunuyorum:26: