Heey hamileyim.. -büyük ısrarlar üzerine. anlatmam lazım..-

elifasyaa

İdil'im & Asrın'ım ♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
88
27
40
Aslında baya oldu ben girmeyeli bir 5 ay falan. mafoldumben Bilmiyorum meşguldm falan.. Kızlar ilk bebişimi düşürmüştüm Yeminler etmiştim. ıstememiştm. Ama eşim vazgeçirdi alkisalkisalkis durun anlatıcam

Soğuk bir sonbahar akşamı değildi :jeyyar: Nasıl bişeydi hatırlamıyorum ama, eşim döndü dolaştırdı yine çocuğa getirdi. Sanki vitrindeki ayıcığı isteyen çocuklar gibi dizlerime kapanıp yalvarmaya başladı. Ne yapacağımı bilemedim. Korkuyordum. Yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyordum senağlama Ama o bana çok iyi bakacağına çok yardımcı olacağına ve herşeyin düzeleceğine dair söz verdi :asigim: Ve denedik. Ve oldu. :kedi: Şimdi heycanlandım bak ayrıntıya giremicem. ılkini unuttum şuan. Düşünmek istemiyorum :sinifsinif: Karnım şirin mi şirin toparlandı. Kontrollerimi aksatmıyorum.opuyorumnanaktan (Allahım sen bunu bana bağışla) ısim düşünüyoruz şimdi Ben kızsa ıris istiyorum eşim Su diyor kaydirigubbakcemile3 Sanırım ıris Su olacak en sonunda yerimseniben Erkekse Ceylin Berk koyacağız. :kedi:Tabii inşallah
Arkadaşlar kendimi aptal buluyorum. Evet aptal buluyorum çünkü 24 yaşımda kendimden vazgeçtim. Çok pişmanım mafoldumben:kedi: Ama herşey güzel olacak inşallah sizin de güzel yardımlarınızla canlarımmm :asigim: Bebişim şimdi 4 aylık. Cinsiyetini öğrenmeye çok az kaldı. Kendime çok dikkat ediyorum. Hiçbirşey eskisi gibi değil. Allahım izin verirse bebeğim ben eşim çok mutlu olacağız. Henüz çok acemiyim. Hiçbirşey bilmiyorum. ınanıyorum ki yanımda olursunuz. Geri döndüm ben. Heeeeeeeeyyyy :lepi:

Ayrıca düşündüğüm isimler:
Kızsa:
ıris
Beren
Berre
Hira
Barçın
Duru

Erkekse zaten Ceylin Berk koyacağız. Kızlar kafamız çok karışık bugn biraz düşündük Duru olabilir aslında kız olursa. Son olarak böyle. Hadi bakalım sizde yardım edin lütfeeen :jeyyar:

Son düzenleme:
Allah kucağınıda almayı nasip etsin.
hayırlı evlat olsun inşallah.

allah analı babalı büyütsün ama ben sizin bulduğunuz isimlere takıldım.eşinizin önerdikleri çok hoş.ama sizinkiler kulağımı tırmaladı.bunlar ayrıntı tabi.Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin.

Sağolun canlarımmm :)
Biricik herkes öyle diyor da sizin de düşüncelerinizi elbette alacağım opuyorumnanaktan
ıris gözbebeği demek aslında tıbben göz bebeği demek
Bir düşünce de Büşra. Aslında birsürü düşünce var. Çok kafam karışık isim konusunda lütfen yardım edin fikirlerinizi de söyleyin.

seviyorumm siziii hihoyyyt

ceylin kız ismi ve jaylinden gelme...
iris te tuhaf geldi bana dalga konusu olmasın bebek sonra....
saglıkcakla kucagınıza almanız temennisiyle..

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inş. bu arada duru hira ve serra ve melek naz da benim beğendiklerim..

a.s. tebrikler.
inşALllah sağlıklaa kucağınıza alırsınız.

bak hele çocuk daha gelmemişş anne babasındaa kafa karıştırmışşkafamçokkarıştı gelince inşAllah neler yapar neler

allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına versin....dualarını eksik etme allah büyüktür seni yalnız bırakmaz...allah a emanet ol.......

İnş. Rabbim eli ayağı sağlığı gayet düzgün bi evlat nasip eder size...İnş kucağına alıp kokusunu doyasıya içinize çekersiniz...

Tebrik ederim canım.Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin.Ben de bu gün öğrendim hamiş olduğumu.Çok güzel bi duygu kendimi çok değişik hissediyorum.Ne güzel bak 4 aylık olmuşsun ben de öyle olabilecek miyim:)))

Bak isim konusunda fikirlerimi paylaşabilirim.
Erkekoruk,Toprak,Sencer,İnanç,Kıvanç,Berke,Kaan
Kız: Ela Naz, Nisan, Bade, Masal, İnci, Beste, Şiir,Dila,Nil,Berra

Kolay gelsin canım.Allah yardımcın olsun.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…