Hediyesini begenmedi!

Çok kaba bir hareket yahu insan nasıl bunu söyleyebilir sevdiğine. Sen o kadar düşünmüş yollamışsın. O kutudan saç telin çıksa dahi çok mutlu olmalıydı.

Sevgiliniz çok maddiyatçı. Siz ise aksine sürprizi inceliği seven bir insansınız. Ya onu öyle kabul edeceksin ya da bu durumu ayrıntılı bir şekilde konuşacaksın. Belki şaka yapmıştır?

Bi arkadasimi hatirlattiniz oda turkiyeye bi koca koli gonderdi sevgilisi icin.
Butun gun onla beraber dolasan ben oldugum icin, nasil zorluk yasadiniz farkindayim.
Bi seferde sen ondan iste bana bi koli gonder diye.
Gorsun ne kadr zahmetli bi ismis.
VE geri ardina begenmedim cumlesini duysun bakalim nasil hisseder kendini.

canım o sana daha önce hiç hediye almışmıydı

espiri yapmış anlaşılan, ama özgüveni fazla galiba sevgilinizin hiç yanlış anlaşılırım kaygısı yok maaşAllah

Kizlar cik fena kavga ettik herseyi nsl hisserrigimi dedim ona oda saka yaptigini bilmeliymisim diye dusunuyor. Snra ozurdiledi ama ben hala cok uzgunum cunki ustelik hediyeyi aldiginda hemen bana yazdi ama arkadasini ardindan aradi sevincini ona anlatmis onada bozuldum cunki insan sevdigini ilk aramazmi.. bunu dedigimde yine ozur diledi okadar dusunmedigi icin apallk yaptigini dedi. Heeseye ragmen gozlerimdrn suan yaslar akiyor cunki bunu hakettigmi dusunmuyorum yada cokmu hassasim...ama bukadarida cok haksizlik degilmi

Hediyene saygisi yok, emeğine saygisi yok ve herşeyden önemlisi sana saygisi yok. Düşünmemesi bile gerekirken boyle birseyi, kalkip sana söyleme cesaretini ve yilisikligini nereden buluyor ? Ne kadar yuzleyip simartmissin. Yerinde olsam o saniye tekmeyi basardim canim bile acimazdi. Sevgilimin hediyesi diye yetinip bagrina basmiyorsa bir omur hicbirseyinle yetinmez hep daha fazlasini arar. Bu adamdan bir cacik olmaz canim benim yol ver gitsin. Yani en azından ben öyle yapardim.

fazla hassassın çünkü zaten morralin bozuktu ağlayınca açılırsın
sakinleşince konuşursunuz, densiz bu erkekler anacım alışmadınmı hala bide ince düşünce yok düz mantık o yüzden fazla harab etme kendini, halledersiniz

Ben de nisanlima çok emek harcayacak bir kutu hazirladim ve kıyafet aldım
Kıyafet için demedigini bırakmadı çok bozuldum geri alacaktım
ama sonra aradı ve hayatında aldığı en güzel hediye olduğunu söyledi
bunu söylemesine rağmen ben bu tür şakaları çok itici buluyorum üstelik konuyu sen acmasan şaka olduğunu bile soylemeyecekmis bence bunu haketniyorsun
Emek var ya bir kere

Erkeklerin mantığı bizimkiler çok farklı biz sırf düşünülmüş olmak yeter diye hediyenin küçük yada büyüklüğüne bakmayiz yada gerçekten begenmesek bile söylemeyiz ama onlardan bu kadar ince dusunmelerini bekleme suan için için sinirlenirken ona sorsanız ne var bunda ya sadece fındıklı olsaymis iyiymiş der o yüzden boşuna uzmeyin kendinizi daha bunun gibi bicok şeyle karşılaşacaksınız :)

Ben kapris yapacak bisey goremedim. Odunluk da goremedim adam espri yapmis kendince. Siz de cevabini vermisiniz cok guzel. Eee daha ne niye uzasin ki mevzu. Hadi uzamis adam anlatmis kendini daha ne yapsin.
bilemedim cok gereksiz geliyor bana bu tripler

valla bilemedim kendimi hala kötü hissediyorum belki cok uzatiyorum ama elimde olan birsey degil..
icimden öyle geliyor. birsey olmamis gibi canim cicim yapamiyorum. O ise normal yaziyor hala kizginligimi sordu hayir degilim dedim ama soguk konusuyorum..pekte umrunda degilmis gibi devam ediyor. Bilemicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…